Mit tegyek, nagyon aggódom?
Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni, hogy terhes lehetek-e akkor, ha szűz vagyok, nem történt behatolás, a sperma egyáltalán nem került a hüvelyembe, csakis az előváladék nagyon minimális része érinthette a hüvelyt kéz útján, de ez sem biztos. Nagyon aggódom, mert nincs sok tapasztalatom, és félek, hogy így is van esélye.
Nem kel leszólni, ez egy kérdés, tehát aggódjak és kell-e terhességi teszt (jövőhét hétfőn lesz 10 napja az "eset" tehát onnan érvényes) vagy csak túlreagálom és tuti nem?
2013. nov. 27. 17:48
1/8 anonim válasza:
Millió az egyhez az esélyed, vagy talán kevesebb.
És inkább hanyagold a szexet, amíg nem vagy elég érett hozzá!
2/8 A kérdező kommentje:
Nem fogok szexelni amíg nem lesz rendes, komoly kapcsolatom. Addig csak ilyeneket szoktam csinálni, csak túlaggódom a dolgokt.
2013. nov. 27. 17:53
3/8 anonim válasza:
Azt ugye tudod, hogy ha terhes nem is leszel ettől, de egy csomó betegséget elkaphatsz? Koncentrálj inkább a tanulásra ahelyett, hogy "szűz vagyok" címszó alatt mindenféle ilyen dolgot művelsz vadidegenekkel. Olvastam a másik kérdésedet is, nem vagy valami lángész...
4/8 anonim válasza:
szexelni csak akkor fogsz ha lesz komoly? akkor ez mi ha nem szex? Az ujjazás, orális szex stb mind szexuális együttlét formái. AZ hogy van-e behatolás avgy sem már nem oszt nem szoroz sokat. Egyébként szinte 0% az esély igy teherbe esni.
5/8 A kérdező kommentje:
oké de azt azért leszögezem hogy szerintem ha behatolás is lenne az sokat dobna az egészen. nem mindegy hogy lefeküdtem 4-5 idegennel vagy csak ilyenek történtek. jó mindenki fogja fel úgy ahogy akarja, a teherbeesést kérdeztem. azért köszi a válaszokat.
2013. nov. 27. 18:28
6/8 anonim válasza:
Hát szerintem nem a behatolás a legintimebb dolog, talán majd te is rájössz. Bocsi, tudom nem ez volt a kérdés, de így tényleg el fogsz kapni valamit.
7/8 anonim válasza:
tényleg igy van ahogy az utolsó irja, csak ezt még nem tudod mivel nem csináltad. De egynelöre inkább még ne is csináld. Ha meg majd lesz behatolás is mindig ragaszkodj a gumihoz.
8/8 A kérdező kommentje:
ha lsez "rendes" szex mindenképp lesz óvszer is... de leglalább terhes nem lehetek, azért gondoltam hogy ettől nem, csak ha valami szöget üt a fejemben, nem tudom kiverni és már azon gondolkozom mi lesz mikor két csík lesz a teszten pedig tdom hogy nem... na. akkor jó.
2013. nov. 27. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!