Normális ha folyásom van a terhesség legelején? Nagyon aggódom.
Figyelt kérdés
2 napja lett pozitív a tesztem, viszont még mindig van folyásom. Ez normális? Kicsit aggódom. A másik pedig az hogy folyamatosan azt érzem hogy mindjárt megjön? Sajnos csak másfél hét mulva tudok menni orvoshoz. Előre is köszönöm.2013. okt. 22. 17:40
1/2 anonim válasza:
Ha nem viszket és nincs rossz szaga, nem éget akkor teljesen normális. Nekem terhesség elején vízszerű folyásom volt utána kb. 12. héttől krémszerű fehér. A megfog jönni érzés is teljesen rendben van nem kell aggódni, majd elmúlik. Magnerot-ot lehet szedni vagy egyéb magnéziumot ezek általában csökkentik a mensis tüneteket. Ne aggódj fölöslegesen majd ha baj van arról tudni fogsz. Most úgy is mindent vagy semmit alapon működnek a dolgok, nem igazán tudsz semmit csinálni. Ha pedig gombás fertőzésre gyanakodnál akkor mehetsz előbb is dokihoz, de a babádnak semmi baja nem lesz abban a másfél hétben mig ténylegesen eljutsz a dokihoz. 36hkm
2/2 anonim válasza:
Normális igen!Nekem is sok folyásom van de észrevettem hogy akkor mikor eredetileg meg kellene lennie mondtam is a dokinak de azt mondta ha nem ég nem viszket nincs szaga akkor semmi gond :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!