19 évesen babát várok. Nagyon félek az anyaságtól, de valamilyen szinten várom is. Milyen tanácsokat tudnátok adni nekem a terhesség idejére, illetve az azt követő időre?
Figyelt kérdés
A párommal fél éve vagyunk együtt, én májusan érettségiznék, a baba pedig április elejére van kiírva.2013. nov. 26. 14:19
11/12 anonim válasza:
Fel a fejjel, lehet még jóra fordul az életed!!!!
Párod a lehető leggyorsabban keressen munkát, ha nem dolgozik, de olyat ahol nem minimálbérrel veszik fel.
Egy ismerősöm is ilyen fiatalon vállalt babát, kevés ideje ismerték egymást a baba apjával. Még össze is házasodtak, majd 1-2 év múlva elváltak, a srác is még csak 18 volt, még élni akart. Most egyedül van, az 5 éves gyerekével.
Egy másik ismerősöm is érettségi előtt szült, ö kb. 5 évet volt együtt a gyerek apjával, aztán szétmentek, ott a csak akart még élni és bulizni.
Hát, ez van, vannak azért kivételek is, sok erőt kívánok és mindenképp érettségizz le!
12/12 anonim válasza:
Itt nagyon elszámoltál valamit kérdező.Én 4 éve ekkor voltam 12 hetes és május végére voltam kiírva.Nagyon nem stimmel valami,ahogy a többiek is írták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!