Lefekudtem a baratnomel 14 eves?
Lefekutdunk es nem vedekeztunk es valoszinuleg teherbe eset (lehet hogy hulyen fogalmazok)
Megtortent a szex es mielott elmentem azelot ki vettem es akkor mentem el! Es 1 nap telt el! Es elkezdet fajni a hasa attol tartunk hogy terhes de nagyon remenykedunk hogy nem, de altalaba 26-27 e korul szokot neki megjonni most nem tudjuk hogy most mi tortenik :( kerlek,,titeket hogy segitsetek mert nagyon rossz :'( tudom meg fiatalok vagyunk es NAGYON NAGYHIBAT KOVETUNK EL TUDOM FELELOTLENEK VAGYUNK! 15/F ?
Nagyon kicsi az esélye, hogy terhes legyen. Szerintem csak attól nem jött meg neki (még), hogy izgul ő is.
Legközelebb vigyázzatok!
Okos, miért nem tőzsdéztek? Mi 14 évesen arról álmodtunk hurrá hamarosan lehet jogsink, és sutyiban vezetük fater zsiguliját. Eszünkbe sem volt még a Qurás. Bezzeg a mai söpredék... agyrém! (Tisztelet a kivételnek!) Tegnapelőtt nagy arc voltál,mert meghúztad a kis lányt, most meg itt zokogsz. Szánalmasak vagytok. Sok mindent elcsesztem az életemben, de azt nem, hogy tanultam, és biológia órán nem röhögtem a tanáron amikor erről volt szó, és megjegyeztem 14 évesen, hogy a 28 napos ciklus miből épül fel. Nem vagyok doki, de az alapdolgokat tudom.
Hova tart ez a világ?
28f
Szia!
Nagyon érthető, ha most aggódtok, és féltek, hogy mi fog történni, illetve van egy csomó kérdésetek.
A Kék Vonal Lelkisegély- Vonalát fel tudjátok hívni, hogy átbeszéljétek, hogy mi a teendő, és hogy éreztek az egésszel kapcsolatban. A 116 111-es telefonszámon ingyenesen lehet segítséget kérni.
Ez kifejezetten gyerekeknek és fiataloknak szóló vonal, amit bármilyen gond esetén megkereshettek, mi meghallgatunk, segítünk, nem ítélkezve vagy kioktató hangnemben, hanem segítő szándékkal.
(www.kek-vonal.hu)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!