Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lefekudtem a baratnomel 14 eves?

Lefekudtem a baratnomel 14 eves?

Figyelt kérdés

Lefekutdunk es nem vedekeztunk es valoszinuleg teherbe eset (lehet hogy hulyen fogalmazok)

Megtortent a szex es mielott elmentem azelot ki vettem es akkor mentem el! Es 1 nap telt el! Es elkezdet fajni a hasa attol tartunk hogy terhes de nagyon remenykedunk hogy nem, de altalaba 26-27 e korul szokot neki megjonni most nem tudjuk hogy most mi tortenik :( kerlek,,titeket hogy segitsetek mert nagyon rossz :'( tudom meg fiatalok vagyunk es NAGYON NAGYHIBAT KOVETUNK EL TUDOM FELELOTLENEK VAGYUNK! 15/F ?

2013. nov. 26. 00:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha ma kell megjönnie és tegnap szexeltetek akkor kisebb az esélye hogy terhes. De remélem ez jó példa volt, legközelebb védekezzetek. És igen, az előváladéktól is lehet teherbe esni, nekem úgy sikerült...
2013. nov. 26. 07:55
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon kicsi az esélye, hogy terhes legyen. Szerintem csak attól nem jött meg neki (még), hogy izgul ő is.

Legközelebb vigyázzatok!

2013. nov. 26. 10:22
 13/19 anonim válasza:
53%

Okos, miért nem tőzsdéztek? Mi 14 évesen arról álmodtunk hurrá hamarosan lehet jogsink, és sutyiban vezetük fater zsiguliját. Eszünkbe sem volt még a Qurás. Bezzeg a mai söpredék... agyrém! (Tisztelet a kivételnek!) Tegnapelőtt nagy arc voltál,mert meghúztad a kis lányt, most meg itt zokogsz. Szánalmasak vagytok. Sok mindent elcsesztem az életemben, de azt nem, hogy tanultam, és biológia órán nem röhögtem a tanáron amikor erről volt szó, és megjegyeztem 14 évesen, hogy a 28 napos ciklus miből épül fel. Nem vagyok doki, de az alapdolgokat tudom.

Hova tart ez a világ?

28f

2013. nov. 26. 12:13
 14/19 anonim válasza:
67%

Szia!

Nagyon érthető, ha most aggódtok, és féltek, hogy mi fog történni, illetve van egy csomó kérdésetek.

A Kék Vonal Lelkisegély- Vonalát fel tudjátok hívni, hogy átbeszéljétek, hogy mi a teendő, és hogy éreztek az egésszel kapcsolatban. A 116 111-es telefonszámon ingyenesen lehet segítséget kérni.

Ez kifejezetten gyerekeknek és fiataloknak szóló vonal, amit bármilyen gond esetén megkereshettek, mi meghallgatunk, segítünk, nem ítélkezve vagy kioktató hangnemben, hanem segítő szándékkal.

(www.kek-vonal.hu)

2013. nov. 26. 15:04
 15/19 anonim válasza:
47%
Ilyen eseteknél sajnálom azt,hogy nincs bevezetve egy törvény miszerint amíg nem nagykorú,felelősségteljes a gyerek addig járjon olyan iskolába ahol csak a saját nemével találkozhat..Gondolom át sem futott a kis agyacskátokon,hogy ha terhes lesz lehetséges,hogy a szülei nem engedik meg,hogy elvetesse,tehát elrontod az életét,mert 14 évesen gyereket nevel..tapsvihar..vagy megszüli és örökbe adja..szintén tapsvihar..De a legfőbb kérdés..14 évesen mi a büdös francért kell ilyenen gondolkodni??Azt hittétek,hogy ezzel majd nagymenők lesztek és mindenki majd titeket tart a suli legjobbjainak,mert 14 évesen elvesztettétek a szüzességeteket?Sosem volt nálatok felvilágosítás?D*gni és siránkozni könnyű,szembenézni a következményekkel már nehéz..Inkább a számítógépet nyomnád a barátnőd meg inkább babázna még ahelyett,hogy szexeltek..
2013. nov. 26. 15:50
 16/19 anonim válasza:
Ez nem volt tul okos dolog. De a menzesze késhet az elsö alkalom miatt. 2 hét után mutatja ki a terhességi teszt hogy terhes e. Szoljatok valakinek a legjobb lenne ha szülöknek de ha nekik nagyon nem mertek akkor idössebb barátnak tesonak hogy vigye el a csajt nögyogyászhoz.
2013. nov. 26. 18:06
 17/19 anonim ***** válasza:
Na mi lett a vége?? >:/
2013. dec. 3. 20:56
 18/19 A kérdező kommentje:
semmi meg volt neki :)
2013. dec. 16. 23:01
 19/19 A kérdező kommentje:
és most mar ovszert hasznalunk mindig
2013. dec. 16. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!