Fertőzés, késői peteérés, beágyazódás vagy baba? Bő fehéres-sárgás, hol vizes, hol krémes folyás kpidőtől, hasszúrka
Figyelt kérdés
Undi lesz, szólok! de nem tudom máshogy a lényeget megkérdezni. szal kpidőben (is) voltunk együtt, de a gyógynövényes masszázsolaj belekerült az intim részekbe, nem tudom ettől lehet-e, de azóta folyamatosan fehéres-halványsárgás, eddig krémes, ma (22.cn)meg hol vizes átlátszó, hol krémes folyásom van, nem rengeteg, de tisztasági betét mindig kell. Közben tegnaptól szórkálgat hol a petefészkem, hol a méhem. Egyszerre reménykedem, h hátha végre babácsak és félek nehogy fertőzés legyen. vajon melyik? (szaga nincs, nem ég, nem viszket, tudom jól sajnos milyen a gomba, régen gyakran volt, mióta nem eszem cukrot soha, savanykás váladék) más tünet nincs, csak még olyan lelkizős, sírós érzékeny lelkiállapot mint mensi előtti napon szokott. de addig még 1 hét van.2013. nov. 25. 13:48
21/22 anonim válasza:
GRATULÁLOK KEDVES ELSŐ!!! :) A kommentjeidből látva,biztosan vártátok már,meg is érdemeltétek! :) Boldog babavárást! És Kedves Kérdező,te nem teszteltél a fura mensi végett?Kíváncsi lennék,az enyém is írtó furi volt,nagyon pici mennyiség,mintha nem tudott volna megindulni,3.nap meg nagyon sűrű krémes maszatolásom volt.Görcsölni is csak tompán görcsölgettem,éles nyilallás nem volt.Tesztet nem akarózok venni,nem szeretném ha párom meglátná..
22/22 A kérdező kommentje:
Sziasztok lányok, hát nagyon gratuláálok kedves első a babához! boldog babavárást neked, és akinek meg megjött, hát tudod, majd egyszer nekünk se fog (reméljük még a menopausa előtt, baba miatt :) nekem kiderült, h durván nem volt peteérésem, konkrétan majdnem negatív volt a progeszteron értékem 24cn-on, szal taléán ezért volt ilyen furi.aki pedig még nem várja, hát annak naon drukkolok, nekünk ez a ciklus kimarad a játékból, mert ma voltam hsg-n (szerencsére minden rendben legalább itt), de aztán adunk a hormonjaimnak és remélem sikeresen érlelgetem majd a szép nagy petéket :)) minden jót, még biztos találkozunk itt egy-egy topikban, hajrá mindenkinek
2013. dec. 10. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!