Fertőzés, késői peteérés, beágyazódás vagy baba? Bő fehéres-sárgás, hol vizes, hol krémes folyás kpidőtől, hasszúrka
Figyelt kérdés
Undi lesz, szólok! de nem tudom máshogy a lényeget megkérdezni. szal kpidőben (is) voltunk együtt, de a gyógynövényes masszázsolaj belekerült az intim részekbe, nem tudom ettől lehet-e, de azóta folyamatosan fehéres-halványsárgás, eddig krémes, ma (22.cn)meg hol vizes átlátszó, hol krémes folyásom van, nem rengeteg, de tisztasági betét mindig kell. Közben tegnaptól szórkálgat hol a petefészkem, hol a méhem. Egyszerre reménykedem, h hátha végre babácsak és félek nehogy fertőzés legyen. vajon melyik? (szaga nincs, nem ég, nem viszket, tudom jól sajnos milyen a gomba, régen gyakran volt, mióta nem eszem cukrot soha, savanykás váladék) más tünet nincs, csak még olyan lelkizős, sírós érzékeny lelkiállapot mint mensi előtti napon szokott. de addig még 1 hét van.2013. nov. 25. 13:48
11/22 A kérdező kommentje:
Sziasztok, hát kedves első nagyon drukkolok Neked!
Nálam azóta annyi, h megjött, igaz elég furán, olyan világos piros és híg vér, remélem nem a ciszták vagy a hormonok okozzák, hanem csak ez egy ilyen gyenge vagy mit én milyen furi ciklus.volt..
2013. nov. 30. 14:51
12/22 anonim válasza:
Szia:)/első vagyok/tegnap reggel teszteltem és negatív:(nem tudom hogy mitől lehet mert most 6 hetesnek kellene lennem.Több mint 2 hete késik és jeleim is vannak.Bár a nagyobbik gyermekemet sem mutata ki a teszt csak 8 hetesen.Nem voltam még orvosnál és legközelebb csak szerdán tud fogadni.Kérdeztem tőle hogy mitől lehet és azt válaszolta majd az ultrahan megmondja,így látatlanba nem tud mondani semmit,mondta hogy lehet akár baba is.Hát ennyi és most reménykedem.Ide mindenképp bekukkantok és írom a fejleményeket.
13/22 A kérdező kommentje:
hú de izgi! nagyon drukkolok!!! mindenképp írj majd, h mi van veled, vagy ha bármi fejlemény van. Azért sztem elég vsz a baba, és szerda előtt még egyet tesztelhetsz, azt mondják 2 naponta érdemes, mert akkor duplázódik a hcg szint. vhogy az az érzésem, h még az uh előtt tudni fogod :) próbálj nem izgulni és ne erőltesd magad, és nagyon szorítok. nálam annyi a fejlmény, h egy nagyon fura mensit élek át, első nap még úgy ahogy rendesen vérezgettem, de tegnap már csak ilyen tök halvány, de élénk piros, teljesen tiszta híg vér volt, nem sok, de folyamatosan, olyan híg, h nagyítóval se lehetett benne méhnyálkát felfedezni, nem értem ilyenkor mi lehet. ma meg már csak nagyon kevés szintén tök halovány barnás, uolyan híg vér(?) jön. hát fogalmam sincs mi lehet. ha első nap nem görcsöltem volna rendesen mensisen, akkor már azt hinném vmi, de így sajnos ebben sem reménykehetek, viszont mensinek meg elég komolytalan. remélem nem a ciszta ügy, hormon vagy pláne ne adj isten korai menopausa lesz ez.
2013. dec. 1. 11:13
14/22 A kérdező kommentje:
Ja és kedves másik válaszoló, vele mi újság azóta? fejlemények. Írj majd mi volt a dokinál, holnap mész, ugye?
2013. dec. 1. 11:27
15/22 anonim válasza:
Még mindig nem jött meg./első válaszoló/
16/22 anonim válasza:
2-es válaszoló vagyok.Gondoltam megírom,még nem jött meg.Sem mensi előjel,sem más tünetem nincs,pedig már egy héttel fáj a derekam-mellem menzesz előtt,most semmi.Ha holnap sem jön meg,hivatalosan is késik és péntek reggel tesztelek. :)
17/22 anonim válasza:
/első válaszoló vagyok/ma voltam orvosnál szombatra kaptam időpontot ultrahangra.Semmi konkrétat nem mondott csak hogy bármi lehet:( nagyon rossz ez a bizonytalanság!
18/22 anonim válasza:
Megjött :/ 2-es válaszoló vagyok
19/22 anonim válasza:
Még mindig nem jött meg...de biztos nincs baba mert csináltam digitális tesztet is ma reggel és negatív lett,de mindenképp megírom mit mondott az orvos szombaton.
20/22 anonim válasza:
/első válaszoló/szombaton voltam ultrahangon és 5 hetes terhes vagyok!!!!:)már látszik a petezsák és minden ok,később volt peteérésem.Valószínű hogy korán csináltam a tesztet,de az sem kizárt hogy nem választódik ki a vizeletembe a hcg.16 án megyek legközelebb akkor már többminden látszik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!