Igaz az a legenda, hogy ha valaki babát vár, sokkal érzékenyebb, hisztisebb? Pl. Hamarabb elsírja magát?
Figyelt kérdés
2013. nov. 25. 08:04
2/13 anonim válasza:
igaz, a hormonok miatt. de biztosan vannak kivételek.
3/13 anonim válasza:
Nem. Csak ma sokan fogják a hisztijüket a hormonokra. Nagyanyáink azt sem tudták, hogy léteznek hormonok.
4/13 anonim válasza:
igaz! egyértelműen a hormonok miatt. régebben is ugyanígy volt, csak nem volt idejük, és nem foglalkoztak vele. tény, hogy ma néhány kismama esetleg jobban elengedi magát, mert mondjuk otthon van, nem dolgozik, van ideje "agyalni", stb.
5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ha valakinek van valamilyen tapasztalata, írjatok még :)
2013. nov. 25. 08:41
6/13 anonim válasza:
Nem legenda, hanem hormonhatás. Én pl. érzékenyebb lettem, de a menstruáció előtti hiszti-szintet még egyszer sem értem el a terhesség alatt. Mindenkin más jön ki.
7/13 anonim válasza:
hát ha alátámasztják a tudósok,ha nem,én tuti érzékenyebb voltam,és szülés után még ez volt,talán a nő szociálisabban (gyermekbántalmazások) utána is az marad.
8/13 anonim válasza:
Nàlam ez nem igaz. Sokkal erősebb lettem lelkileg a terhesség hatására, nehezebb megbántani, kiakasztani engem. Sokkal kevesebbet is bőgök. Valahogy nem érdekel senki és semmi a babámon, a férjemen és a családomon kívül. Ez nem azt jelenti, hogy bunkó lettem, hanem, hogy kevésbé viselnek meg a mindennapi gondok, butaságok. :-)
9/13 anonim válasza:
Én az egész terhesség alatt 2x, ha sírtam, egyáltalán nem vagyok se hisztis, se érzékeny. 33 hkm
10/13 anonim válasza:
Hát én egyáltalán nem voltam hisztisebb, de azt mondják hogy ilyenkor a hormonok miatt érzékenyebb az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!