Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt olyan köztetek akiknek a...

Volt olyan köztetek akiknek a férje hallani nem akart 3. babáról, de aztán idővel meggondolta magát?

Figyelt kérdés
Mivel érvelt, miért nem akart? Aztán mikor gondolta meg magát, mennyit kellett várnotok rá? Mekkora korkülönbség lett a gyerekek között? Miben változott meg az életetek a 3 gyerekkel? Nem sínylette meg a házasságotok? És anyagilag?

2013. nov. 24. 20:57
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Értem amit mondasz, de ezt nem tartom fair-nek, hogy én mondjak le a vágyamról mert ellenkező esetben kockáztatom a házasságomat... És ha amiatt megy tönkre, hogy nem fog megszületni az a harmadik gyerek? Ha ez az egész életemre kihatással lesz? Sajnos nagyon lelkis, érzékeny típus vagyok, nem az a fajta aki túlteszi magát könnyen a dolgokon.

Én meg úgy látom, hogy ha nem születik meg az a baba akkor tuti megsínyli a házasságunk, nem tudok majd nem arra a meg nem született babára gondolni... Ha viszont megszületik akkor igenis van esély arra, hogy boldog család legyünk mert a férjem tuti megszeretné a babát és annyi minden rosszon keresztül mentünk már, bármi jönne biztos túllennénk rajta. Én ezt így látom.

2013. nov. 25. 17:10
 12/12 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Mintha magamat olvasnám, ugyanebben a helyzetben vagyok én is, ugyanígy érzek én is. Csak a babára tudok gondolni... Megkérdezhetem, hogy megenyhült-e a férjed?
2018. márc. 12. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!