Szerintetek? Reménykedhetek? Kérlek írjatok!
Figyelt kérdés
kb 3 napja szurkálgat az alhasam,nem erős,inkább olyan tompa fájdalom és ez is csak ritkán,tegnap reggel,este és ma este olyan érzésem volt,hogy megjött,szaladtam a wc-re és semmi.Igazából Hétfőre nem várom,nem tudom,lehetnek-e ezek valami jelek.Viszont úgy hallottam,sok nő ha teherbe esik nagyon kívánja a szexet,én valahogy pont fordítva... Vélemény?2013. nov. 23. 13:21
1/2 A kérdező kommentje:
ja és elképesztően,rossz kedvű,kötekedős,unott vagyok a napokban...
2013. nov. 23. 13:24
2/2 Orsy070 válasza:
szerinetm beteg leszel nyugi nalam ugy szokot lenni amikor nem kellene megjon es joval az elot erzem a hasi fajdalmakat mielot megjonne szerintem te is azt erzed nyugi nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!