Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tennétek fel nekem ultrahangos...

Tennétek fel nekem ultrahangos képeket a babátokról? Odaírva, hogy hanyadik hét, meg ha még csak pici, akkor odaírva azt is hogy melyik pötty vagy paca a babóca :D

Figyelt kérdés
2013. nov. 23. 01:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ezen 12 hetes:

[link]

17 hetes:

[link]

25 hetes:

[link]

[link]

és ezen egyértelműen látszik a neme :D :

[link]

Jól vagyunk amúgy hál istennek,eddig problémamentes volt a terhességem.Elején nem volt se hányinger se ilyesmi.Most már elég nehéz,kb 2kg már a baba,a hasam is elég nagy,így vannak gondok :D

Mikor mész dokihoz? :)

2013. nov. 23. 19:41
 12/16 A kérdező kommentje:
De gyönyörű szép, gratulálok hozzá!!!!! Ő lesz az első babád? :) Majd jövő hét végén megyek, remélem látni fogunk már sok mindent, meg hallani a kicsi szívét :)
2013. nov. 23. 19:48
 13/16 anonim ***** válasza:

Igen,Ő az első nekünk :) 8hetesen voltunk mi is másodjára,akkor is volt már egy pici baba alakja,de még meg volt az a kis farkincája :D szívhangot is akkor hallottuk először,csodás érzés :)

Mit szeretnétek jobban?Tudom,hogy az egészség az első,na de mégis :) Neveken gondolkodtok már?

2013. nov. 23. 20:12
 14/16 A kérdező kommentje:
Ó, a nevek nekem már évek óta megvannak :D:D Én kislányt szeretnék, de igazából első babánál tényleg nem az a fontos:) Meg később sem :) Bármelyikőjüknek örülünk, csak egészséges legyen :)hogyha nem titok, elárulod, a tiéteket hogy fogják hívni? :D Mikorra vagy kiírva? :)
2013. nov. 23. 22:13
 15/16 anonim ***** válasza:
Dominik :) Ha lány lett volna (én lànynak éreztem) akkor Hanna lett volna. Január 17re vagyok kiírva,de olyan távolinak tünik még :/ És ti mikorra várjátok? Gondolom már számolgattad :)
2013. nov. 24. 08:57
 16/16 A kérdező kommentje:
Július 7!! :D Blanka lesz, ha kislány, Máté, ha fiú :):)
2013. nov. 24. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!