Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha volt már egy missed ab-om,...

Ha volt már egy missed ab-om, mikor ajánlatos orvoshoz menni pozitiv teszt után?

Figyelt kérdés
Májusban volt egy 11 hetes vetélésem.Most ismét pozitiv a tesztem, de félek, nehogy vele is baj történjen.Az orvos viszont azt mondta,hogy csak a 6. héten menjek hozzá.Viszont én nagyon aggódom.Tudom,hogy ilyenkor még korai 4+2 hetesen, de én azt hittem irnak valami magzatmegtartó gyógyszert.Ráadásul 12 órában dolgozom, és igy nem tudom mitévő legyek.Ideges vagyok a baba miatt, szeretném tudni,hogy jó helyen van, és a munkám sem kismamának való.Minőségellenőrként dolgozom.Ti mit tennétek a helyemben?
2009. nov. 19. 15:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Emlékeztesd az előzményekre. Ha akkor se néz meg korábban, menj máshova. Én is úgy tudom, hogy kapnod kéne valamit.
2009. nov. 19. 15:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Emlékeztettem....semmi reakció.Én pedig tiszta "idegbeteg" vagyok.
2009. nov. 19. 15:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor másik dokit kell keresned, szerintem, nehogy késő legyen. Vannak olyan orvosok, akik a "természetre" bízzák. Lehet, hogy ő is ilyen...
2009. nov. 19. 15:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem 1 hónapja volt missed ab-om, most azt mondta a dokim, hogy ha legközelebb teherbe esek a leghamarabb teszteljek, és AZONNAL menjek hozzá. Ad gyógyszert, ami segít megtartani a babát. Szóval szerintem válts dokit, ez nem játék!!! Sok sikert:)
2009. nov. 19. 16:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen,kapnod kéne AZONNAL gyógyszert(pl.Duphaston)Szedj magne b6 extrát,és terhesvitamint is!És válts dokit.
2009. nov. 19. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!