Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jónás naptár? Fontos?

Jónás naptár? Fontos?

Figyelt kérdés

van egy linkem: www.astro.com

van ehhez egy segítség: www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1152522358.61.ppt

de nekem így se megy. nem jön be a naptáras verzió sehogyan sem, csak a 12hónapos kör alakzat. hogyan kell ezt kezelni? már nagyon kíváncsi vagyok rá!

2009. nov. 19. 12:35
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM, ÉS GRATULÁLOK A GYEREKEIDHEZ :)
2009. nov. 24. 10:15
 12/15 anonim ***** válasza:
Jgy van, és is a jónás naptár szerint lettem terhes, szinte percre pontosan! Nagyon ajánlom! :) Sok sikert
2009. nov. 24. 22:25
 13/15 anonim ***** válasza:

Sziasztok

Megcsináltam én is ezt a Jónás naptárat,csak mivel májusban szültem, én visszamenőleg voltam kíváncsi az adatokra,gondoltam ha igazat ír akkor elhizem.

Nos,a naptár szerint nekem fiam van,pedig nem.

Egyértelműen azt írta hoyg amikor a lányom fogant, akkor fiú babára volt esélyünk.

Ilyenkor mi van?

Gondoltam a következő babánál bevetem ezt a módszert,de mostmár úgy érzem nem ér semmit.

2009. nov. 25. 00:26
 14/15 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Nekem a gyermekeim nemét nem írta igaznak a Jónás naptár,viszont maga a fogantatás,az már tuti pontos volt!

És ez a lényeg,úgy gondolom.Nem érdekes milyen nemű,csak egészséges legyen.

Akiknek megírom a Jónás napjait,azok sem tutira arra kíváncsiak,hogy lány vagy fiú lesz,hanem hogy milyen "lehetetlen" időpontban fogan majd meg.

A Jónás naptárnak inkább ez a lényege,az az egy plusz nap a ciklusban.

De ahogy érzed,ha neked ez nem ér semmit,az a te véleményed.

Mrs House

2009. nov. 25. 08:03
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, csak meg szeretnék adni minden esélyt a babára magunknak, kíváncsiságból is, meg persze sokat olvastam akinek sikerült ezzel a módszerrel. Utolsó előtti válaszadó: neked a dátum se stimmelt?
2009. nov. 25. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!