Vajon mitől lehet? (tudom többet orvos tudna)
Figyelt kérdés
A menstruációm eddig 28-38 napig mindig megjött,most nem akar pedig ez már a 40.dik napom. Melleim fájtak, elmúlt más fájdalmam nem volt. Minden este hidegrázásom volt már ez sincs. Egyszerűen csak nem akar megjönni a havim. Babát szeretnénk terhes is lehetek, nem csináltam még tesztet félek a csalódástól. 1 jó hete elkezdtem szedni magne b6 tablettát, szerintetek ez bekavarhat?2013. nov. 20. 05:42
1/6 anonim válasza:
Amíg nem csinálsz tesztet, addig senki nem fog tudni többet mondani.
2/6 anonim válasza:
A magne b6 biztos, hogy nem kavart be! Tesztelj, mert lassan dokihoz is kellene majd menned, ha terhes vagy és az első kérdése az lesz, hogy mikor teszteltél pozitívat. Gyűjts bátorságot a teszthez és drukkolok! :-)
3/6 A kérdező kommentje:
de mi okozhat esetleg még ciklus hossz változást?
2013. nov. 20. 08:08
4/6 anonim válasza:
A 28-38 eleg täg intervallum. Talän ez a 2 nap meg nem is olyan sok de sztem mindenfele keppen kellene egy tesztet csinalnod es akkor te is megnyugszol vagy ezert vagy azert.
5/6 A kérdező kommentje:
múlt hónapban 38 napra jött, előtte 35re.
2013. nov. 20. 11:05
6/6 anonim válasza:
Késhet a vérzés pl. stressztől, hirtelen fogyástól, hormonzavartól, betegségtől, antibiotikumtól vagy csak úgy.
De ha védekezés nélkül élsz nemi életet, akkor tesztelj!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!