Vibrátor segitségevel teherbe esni?
Figyelt kérdés
Én terhes vagyok, meséltem a koleganömnek és hát ö bejelentette, hogy nemsokára ö is remélhetöleg terhes lesz. Nagyot néztem, mert tudom, hogy a férje nem akar gyereket, erre csak annyit mondott, hogy hát mire van a vibrátor... A párom szerint nem normális én meg már megálmodtam, hogy terhes és a férje elhagyja...2013. nov. 19. 11:54
11/17 A kérdező kommentje:
Felnött nö, van egy gyerekük is, 7 éves kislány. A házasságuk nem jó, egész nyáron azt hallgattam, hogy ö elköltözne, csak nincs hova... Ezért sem értem az egészet.
2013. nov. 19. 12:18
12/17 anonim 

válasza:

Akkor minek akar még egy gyereket? Amúgy ez elég undorító és szánalmas is.
13/17 anonim 

válasza:

Kevés rá az esély, hogy szabad levegőn annyi hímivarsejt megmaradjon, amit ő vibrátorral fel tud juttatni épségben a hüvelyébe. Amúgy szerintem ez tipikus példája annak, hogy még egy plusz gyerekkel akarja stabilizálni a házasságát. Nagyon rossz ötlet!
14/17 anonim 

válasza:

Volt erről egy kérdés, hogy kiveszi a használt gumit a kukából, és abból a cuccot vibrátor segítségével juttatja a célállomásra. (fúúúúúújjj)
Remélem, nem sikerül neki. Ekkora marhaságot...
15/17 anonim 

válasza:

Kislányom amikor fogantál, kiszedtelek egy kotongumiból ami már a kukában volt, majd anyuci vibrátorával feltoltalak :D Olyan romantikus :D.
16/17 anonim 

válasza:

Sajnos léteznek ennyire aberráltak is... Lehet lepontozni xD
17/17 anonim 

válasza:

hát én biztos h egy ilyen házasságba nem akarnék gyereket,de a módszer amivel akarja csinálni működik.Bár nem vibrátorral hanem fecskendővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!