Vibrátor segitségevel teherbe esni?
Figyelt kérdés
Én terhes vagyok, meséltem a koleganömnek és hát ö bejelentette, hogy nemsokára ö is remélhetöleg terhes lesz. Nagyot néztem, mert tudom, hogy a férje nem akar gyereket, erre csak annyit mondott, hogy hát mire van a vibrátor... A párom szerint nem normális én meg már megálmodtam, hogy terhes és a férje elhagyja...2013. nov. 19. 11:54
1/17 anonim válasza:
?? A vibrátor majd teherbe ejti? :D
2/17 anonim válasza:
?????????????????????????????????????????????????????????
3/17 anonim válasza:
Ha-ha-ha. Biztos csak poénkodott. Nincs felnőtt ember aki azt hinné, hogy egy vibrátortól teherbe lehet esni.
4/17 anonim válasza:
Nem. Te valamit félreérthettél. De komolyan terhes vagy és ilyen kérdést felteszel?? Csak tudod,hogy mitől lehet teherbeesni....
5/17 A kérdező kommentje:
Gondolom a férjével védekeznek, beleélvez a gumiba aztán szépen amikor a férje elalszik, akkor a gumiból ráteszi a vibrátorra és ugy probalja magábatenni a spremiumokat. Tudom, h mitöl vagyok terhes... Nem a vibrátortól lesz terhes, hanem a férje spermiumjátol.
2013. nov. 19. 12:02
6/17 anonim válasza:
A vibrátor segítségével akarja feljuttatni a spermát... gondolom.
9/17 anonim válasza:
Jah...ha így nézzük akkor lehet, de mért nem fejtetted ki a kérdésedben jobban? Amúgy meg ehhez nem kell vibrátor, lég az ujja.Nagyon elítélem aki ilyet tesz.
10/17 anonim válasza:
jujj és felnőtt nő? Egyesek olyan kegyetlenek a férjükkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!