Szerintetek lehet terhes? Kép linkelve.
Figyelt kérdés
Utolsó menszesz október 25. volt egy "balesetünk " a férjemmel november 6.án.Átlag 28-29 napos ciklusokkal.A lányomra aki 14 hónapos 1,5 évet vártunk.S bár nem terveztük örülnénk neki.
2013. nov. 18. 18:07
11/24 anonim válasza:
Mintha halvanyan latnek valamit...
12/24 anonim válasza:
én is látom! :)
nekem 26.án volt az utolsó és 10.én volt ovum, nekem is 28 naposak átlag a ciklusaim, de én még nem mertem tesztelni :)
vannak tüneteid?
13/24 anonim válasza:
MIntha... de ez lehet száradási csík is. Írj majd, mi újság.
14/24 A kérdező kommentje:
Ma is csináltam ...élőben jobban látszik meg kicsit el is mosódott [link] Ti mit gondoltok?
2013. nov. 19. 11:39
15/24 anonim válasza:
azért ha minden teszteden egy kicsit látszik, az szerintem nem lehet véletlen!!! ;)
16/24 anonim válasza:
Ezen az új képen én nem látom a csíkot, de a tegnapi mindkét képen látszik halványan!:)
17/24 anonim válasza:
Ez is negatív, mint a tegnapi.
18/24 A kérdező kommentje:
Ez a mai holnapra vagy péntekre nem várom szerintem ez már pozitív nem?
2013. nov. 20. 07:05
19/24 anonim válasza:
Igen, szerintem ez is pozitív! :D Kezdjetek örülni egy kicsit, de légy türelmes, hiszen tudod, az orvos csak a 6. hét körül lát valamit.
20/24 anonim válasza:
Na végre :D
Ez már nemvárt előtt 1-2 nappal nagyon szép eredmény :) Halkan gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!