Szerintetek lehet terhes? Kép linkelve.
Figyelt kérdés
Utolsó menszesz október 25. volt egy "balesetünk " a férjemmel november 6.án.Átlag 28-29 napos ciklusokkal.A lányomra aki 14 hónapos 1,5 évet vártunk.S bár nem terveztük örülnénk neki.
2013. nov. 18. 18:07
1/24 anonim válasza:
Mintha a negatívon lenne valami, lehet csak korán teszteltél.
2/24 anonim válasza:
Lehet, hogy terhes vagy, de ez a teszt negatív.
3/24 A kérdező kommentje:
Én látok az elsőn is vonalat a nappali fénynél még jobban látni.Eszembe sem jutott volna ma tesztelni tudom korán van de barátnőm hozott és megcsináltuk.Nem is számítottam rá, hogy lesz ott valami ezért lepődtünk meg mindketten.
2013. nov. 18. 18:13
4/24 anonim válasza:
Elöfordulhat, hogy terhes vagy, hiszen a 12-ik napon már veszélyes, mivel 28 napos a ciklusod.
En a fiammal a 12-ik napon estem teherbe.
5/24 anonim válasza:
Mintha lenne ott valami! Tesztelj újra pár nap múlva és akkor meglátod. Egyébként a Lányunkra 2,5 évet vártunk, a Fiúnk pedig első blikkre összejött. ha egy üzlet beindul... :D
6/24 anonim válasza:
Talán, talán. :) Pár nap és kiderül. Írj mindenképpen!
(Az első babánk 3 év "megfeszített" munkája, a tesó az első hónapban sikerült. :D)
7/24 anonim válasza:
Szerintem korán teszteltél.
De én látom. A férjemnek mutattam Ő is látja;)
Pedig aztán vakegér az ilyen dolgokhoz!:)
8/24 anonim válasza:
Nekem nem nagyon kell vadászni a második csíkot, egyértelműen látom. Nekem ez pozitív.
9/24 anonim válasza:
Én nem merek mit mondani... Én már oda is csíkot látok ahol nincs. Annyi biztos, hogy ez még nem egyértelmű.
10/24 anonim válasza:
Mindkettőn látszik a halvány csík, pár nap múlva talán tisztábban látszik. Írd majd meg, mi lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!