Terhesség jelei lehetnek?
Akkor a tanárod baromi buta volt és igen csak félretájékoztatott!
Az egész ciklus alatt teherbe lehet esni, csak bizonyos időszakokban sokkal kisebb a valószínűsége.
Csak akkor nem lehetne menzesz tájékán teherbe esni, ha a nagy könyvben előírtaknak megfelelő időben van peteérésed és nincs spontán peteérésed a ciklusod bármely szakaszában.
De mivel a nők nem gépek, így peteérés nem feltétlenül mindig ugyanakkor van, lehet hogy éppen egy adott hónapban valami miatt előbb vagy később lesz és spontán peteérés is bármikor előfordulhat.
Csak ezek a dolgok ritkák, ezért jóval kisebb a teherbeesés esélye ilyenkor.
Mindenképpen csinálj tesztet! De ha nem vagy terhes, akkor az egész ciklusod alatt mindig védekezzetek az aktus legelejétől a végéig rendesen!
Bármilyen tesztet csinálhatsz, ha már késik a vérzés.
Csak vannak érzékenyek és kevésbé érzékenyek.
Amik érzékenyek, azok már előbb ki tudják mutatni a terhességet, már akkor is, amikor a kevésbé érzékenyek még nem.
Amikor én terhes lettem, én Gabriel tesztet használtam, 3 nap késés után a délutáni vizeletből erős pozitívat mutatott.
Azért mondják amúgy, hogy reggeli vizeletből pontosabban ki lehet mutatni, mivel akkor koncentráltabb a vizelet, nincs úgy felhígulva mint napközben, amikor ugye az ember iszik és többször pisil.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!