Megtartani vagy elvetetni?
Figyelt kérdés
Nagyon elkeseredett és tanácstalan vagyok ! Ma reggel halvány pozitívat teszteltem vasárnap kellett volna megjonni a menzimnek. Végre tobb mint másfél év sikertelenség után! Nekem kéne a világon a legboldogabbank lennem de ! A múlt héten baktérium fertozés végett antibiotikumot kaptam. Terheseknek nem szedheto mivel egyelore csak álltokon kisérletezték ki nincs bizonyítva még hogy káros-e lehet vagy sem. Múlt héten pénteken még abszolút negatívat teszteltem így elkeztdem szedni tegnap vettem be az utolsót. Ma pedig halvány pozitívat teszteltem és is és az orvosom is tehát szerinte terhes vagyok. Nálunk a dontés és nem tudom mi tévo legyek ? Mit szóltok hozzá? Ti mit tennétek a helyemben ?2009. nov. 18. 14:17
11/14 anonim válasza:
Tartsd meg!Én azt hallottam,hogy ilyenkor még annyira nem gáz,mert nem vagy még olyan kapcsolatban a babával.
12/14 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek a bíztató szavakat. Az orvosom is azt mondta hogy O megtartaná de nekem, nekunk kell ezt eldonteni. Nagyon sok mindenen keresztul mentem az elmúlt hónapban. Testileg de foleg lelkileg. Nem tudták mi bajom orvostól orvosig kuldtek ultrahangra meg vérvétel vizelet stb. Minden rendbende egy hete kimutattak baktériumot huvelyben . Na erre kaptam az antibiotikumot amit a pénteki negatív teszt után huségesen beszedtem. Miután vasárnap elmaradt a menzim még nem is gyanakodtam ki gondolta hogy pont most ennyi siertelen hónap után mégis most sikerul. Nagyon kétségbe estem ma reggel mikor még az orvoshoz menetel elott megcsináltam a tesztet hogy mégis tudjak a dokinak mit mondani. Kavrognak bennnem a gondolatok. Az eszem kételkedik a szívem pedig telis-tele szeretettel és kozben elszorít a kétség......Megorulok !
2009. nov. 18. 15:41
13/14 anonim válasza:
Az első hetekben bármit szedhetsz!!!!
Semmi baja nem lesz a babádnak!!!
Addig amíg nem a méhlepény táplálja a picit,addig nincs gond,hogy mit szedsz!
Sok boldogságot!
:DDDDDDDDDD
14/14 anonim válasza:
Szerintem is így van,ahogy az utolsó válaszoló írta!Ha halvány pozitív,még nagyon pici a baba,így gyakorlatilag nem károsítottad,mert még nincs olyan "kapcsolatod" vele.Nemrég itt olvastam egy lányt,aki nem tudta, szintén,hogy terhes,kb 5x berúgott,és kábítószerezett,de mégis megtartotta a babát,és egészségesen született meg.
Én biztos megtartanám a helyedben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!