Használ valaki ovu mikroszkópot? PG53-at? Tapasztalatok?
Csatlakozom!
Clostilbegytet szedtem, a 13. napon voltam UH-n, 2 majdnem 3 cm-es érett petém volt, és a PG53 csak a karikákat mutatta, páfrány sehol sem volt! Azzal a lendülettel dobtam is ki a kukába!
Szia!
Én szeretem a mikroszkópot,mert percre pontosan mutatja a peteérésemet,ugyan abban az időpontban mint az ovuteszt.
Talán azok,akik azt írjk,hogy semmire sem való,kicsit "bénák" meg kell tanulni a használatát,apró pici mozdulatokon,türelmen és ügyességen múlik a sikeressége.És bizony jól működik!
Pl az sem mindegy mennyi nyálat teszel a tárgylemezkére!!!és még sorolhatnám,nekem bevált!
Utolsó!
Amíg te ügyeskedsz a mikroszkópodon addig én inkább apán ügyeskedek. Lehet te meg abban vagy béna???? :P
Kedves utolsó elötti válaszoló!
Na nézd csak mennyit ügyeskedem apán,na szívem?
És nem szégyen ha béna vagy a mikroszkóphoz,attól még nem kell a témát terelni,és a mikroszkópozásban ügyes csajokat letromfolni!
Amúgy ezek szerint mégsem vagy olyan húúú de nagyon ügyes APÁVAL,hiszen itt fórumozol nemde?Vagyis teherbe akarsz esni,de nem megy....Valamit mégsem csinálsz jól nem gondolod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!