Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki sok bort iszik, az nem...

Aki sok bort iszik, az nem számíthat teherbeesésre?

Figyelt kérdés

Elég sok bort iszunk a párommal ,heti 2-3 litert hétvégén , az ugye akadájozza a teherbeesést??

Mert akkor abbashagyjuk!

Jó minőségi bort iszunk ,nem tablettásat!!!

Köszönöm szépen

2013. nov. 15. 21:04
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
46%

Abszolút nem sok 2-3 liter,rengeteg álszent van itt,főiskolán nem ittatok minden nap? Dehogynem!

Semmi baja nem lesz a bor egészséges,2-3 liter az kb 2 üveg bor,az nem sok.

2013. nov. 16. 16:11
 22/26 anonim ***** válasza:
Amúgy kolis voltam a főiskolán mikor terhes lettem,ráadásul ép pálinkáztunk,vodka narancsoztunk,és rá egy hétre teszteltem pozitívat,tehát terhesen buliztam ittam,kb 4 hetes voltam mikor mentem a dokihoz,fogalmam sem volt a terhességről ugye az alkohol ivasztkor,egy egészséges gyerekem született.
2013. nov. 16. 16:14
 23/26 anonim ***** válasza:
*ivászatkor
2013. nov. 16. 16:14
 24/26 anonim ***** válasza:

Ezt találtam:

[link]

Engem nem érdekel ki pontoz le, azért kérdezünk itt egymástól, hogy megtudjuk mások véleményét, szóval én nem értem miért kell a Kérdezőnek kiborulnia, ha valakinek ez vagy az a véleménye...valaki szerint káros az alkoholfogyasztás - egyébként szerintem is az - valaki szerint meg nem!De én inkább a nőgyógyászomat kérdeztem volna meg a helyében!

2013. nov. 16. 18:14
 25/26 anonim ***** válasza:
Ja igen, még annyit, hogy a kérdés is így szól: "Aki sok bort iszik, az nem számíthat teherbeesésre?" - vagyis valahol Ő is tudja, hogy sok ez egy kicsit...
2013. nov. 16. 18:17
 26/26 anonim ***** válasza:
egyetlen kérdés sincs arról, hogy terhesen ihat-e... CSAK azt kérdezte hogy attól nehezebben esik-e teherbe... amire mindenki tudja a választ hogy nem! Nem emlékszem hogy említette volna egy szóval is ha megfogan a baba akkor inni akar vagy fog... sőt... szóval nem értem az e fajta hozzászólásokat, hogy hogy tesz majd kárt a babába...
2013. nov. 16. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!