Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki sok bort iszik, az nem...

Aki sok bort iszik, az nem számíthat teherbeesésre?

Figyelt kérdés

Elég sok bort iszunk a párommal ,heti 2-3 litert hétvégén , az ugye akadájozza a teherbeesést??

Mert akkor abbashagyjuk!

Jó minőségi bort iszunk ,nem tablettásat!!!

Köszönöm szépen

2013. nov. 15. 21:04
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Fejenként 2-3 litert?
2013. nov. 15. 21:06
 2/26 anonim ***** válasza:
Én nem hallottam még ilyenről, nem gondolnám, hogy összefügg.
2013. nov. 15. 21:07
 3/26 anonim ***** válasza:
Sajnos nem akadályozza a teherbeesést, de már előre sajnálom a gyereket. Az apám alkoholista volt, de ha az anyám is az lett volna, akkor nem tudom mi lett volna velem.
2013. nov. 15. 21:10
 4/26 A kérdező kommentje:

Nem ugy értem

. nem együtt ketten a páromnmal 2-3 liter ,tudom hogy sok de ugye nem veszélyezteti a sejtejeinket a világért nem veszélyeztetném!!!!

2013. nov. 15. 21:10
 5/26 anonim ***** válasza:
Alkeszoknak minek gyerek a kulturált ivás nagyon távol áll a heti 2-3 litertől, a dolog nem csak arról szól hogy minőségit iszunk.
2013. nov. 15. 21:14
 6/26 A kérdező kommentje:

Bocsánat de az elkesztól távol állunk !!!!!!!!!

De nagyon !!!

NORMÁLIS VÁLASZ?????

2013. nov. 15. 21:23
 7/26 anonim ***** válasza:
70%
Olvass utána az alkoholizmusnak. Ha heti rendszerességgel 2-3 liter bort megisztok, akkor az már nem is áll olyan távol ettől a betegségtől.
2013. nov. 15. 21:30
 8/26 A kérdező kommentje:

Na

jó hagyuk sok primitív bunkó!!!

Kikérem magamnak hogy alkoholista

lennék!!

2013. nov. 15. 21:37
 9/26 anonim ***** válasza:
44%
Tőlem normális választ kapsz! :) Nem befolyásolja a teherbeesést! Ennyi álszent embert :D Mintha mindenki antialkoholista lenne. Azért mert hétvégén ellazulna a férjével, megisznak 1-1 üveg bort. Ne mondja már senki rájuk, hogy alkoholisták! Az nem itt kezdődik! Volt alkoholista a családomban. Tudom mit jelent ez a szó! Amit Ők tesznek messze nem az! Minőségi bor meg mint tudjuk vörösvérsejteket képez! Még terhesség alatt is van orvos aki ajánlja a kismamának a napi 1 dl-t !
2013. nov. 15. 21:41
 10/26 anonim ***** válasza:
56%

Ha már most rendszeresen szerettek berúgni, akkor később is így lesz, amikor már meglesz a gyerek. Márpedig az alkohol tudatmódosító hatással bír, és egy gyerekre nincs jó hatással az ilyesmi: veszekedés, verekedés...stb. Az hogy most ennyit isztok, később még jóval több is lehet, főleg ha stresszhelyzet lesz...na mindegy.

És igen én antialkoholista vagyok, egyáltalán nem iszom alkoholt, a gondolatától is rosszul vagyok. Az apám pedig egy üveg sörtől képes volt berúgni, mert genetikailag nem bírta az alkoholt lebontani, és olyankor kötözködött és agresszív volt, ez egy gyereknek nem hiányzik.

Mint már írtam, nem befolyásolja a teherbeesést. De azért ez a "napi egy deci borívás" is durva, a rendszeres alkoholfogyasztás okozhat alkoholszindrómát a babánál, ami annyit jelent, hogy olyan súlyos értelmi fogyatékos lesz, hogy még beszélni se fog megtanulni. Na meg hát könyörgöm a 21. században már nem borral pótoljuk a vasat, hanem vastablettával, vagy kiegyensúlyozott étkezéssel!

Nem is értem, hogy ha tervezitek a babát, akkor te miért nem álltál már le az ivással, nem tudhatod, hogy mikor esel éppen teherbe.

2013. nov. 15. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!