Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki beadatta az influenza...

Aki beadatta az influenza elleni oltást, hogyan időzített?

Figyelt kérdés
A ciklusban hova esett? Számít ez valamit egyáltalán?
2009. nov. 17. 18:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Én a menstruációm után 5 nappal kaptam mindkét oltást.
2009. nov. 17. 18:32
 2/16 A kérdező kommentje:
De volt rá okod, hogy pont akkor, vagy véletlen?
2009. nov. 17. 18:33
 3/16 anonim ***** válasza:
Én írtan ki az előző kérdést, tegnap kaptam és csütörtökre nem várom. Úgy látszik bekavart a hőbe és most izgulhatok (még jobban!), hogy baba miatt magas a hő vagy az oltás miatt. Sajnos előtte ez eszembe sem jutott!
2009. nov. 17. 18:34
 4/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Én nem mérem a hőmet, szóval ilyen szempontból nem éredekel, tudok a mellékhatásokról. Egyébként, ha baba van, nem fog lemenni a hőd, csak ha a mellékhatás okozza.

Inkább az izgat, befolyásolja-e a peteérést és a továbbiakat. Tudom, hogy hülyeség, de már mindenen agyalok. Hátha valakinek van infója...

2009. nov. 17. 18:38
 5/16 anonim ***** válasza:
Első vagyok: Mi még nem próbálkozunk élesben (sajnos), úgy hogy nekem végül is mindegy volt mikor kapom.
2009. nov. 17. 18:40
 6/16 A kérdező kommentje:
Köszi.
2009. nov. 17. 18:40
 7/16 anonim ***** válasza:
Én a ciklus 5. napján kaptam meg és nőgyógyászati javaslatra kihagyjuk ezt a hónapot.Nekem is megnyugtatóbb így.
2009. nov. 17. 18:43
 8/16 A kérdező kommentje:
És mivel indokolta?
2009. nov. 17. 18:55
 9/16 anonim ***** válasza:
Nem indokolta,de a gyerekorvosom is azt mondta,hogy várjunk egy hónapot.Ráadásul megkaptam az oltást és rá 5 napra belázasodtam,már napok óta nem megy le a hőm,de állítólag nem az oltás mellékhatása.tehát mi mindenképpen várunk a következő hónapokig.Persze azt mondják, hogy kismamáknak is beadják,de az első pár hét az a legmeghatározóbb és én úgy voltam vele, hogy nem kockáztatok.Bár még így is sokat őrlődök rajta, hogy helyesen cselekedtem-e.szerintem Te is kérdezd meg az orvosodat.
2009. nov. 17. 19:01
 10/16 A kérdező kommentje:
Igen, ezek után nincs más választásom.
2009. nov. 17. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!