Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mesterséges megtermékenyítést...

Mesterséges megtermékenyítést végeznek, ha valaki mondjuk 36 éves, és nincs se férje, se élettársa?

Figyelt kérdés
2013. nov. 12. 16:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

"Azt sem tudja milyen egy apa ha van."

Biztos nem látja se az oviban, se az iskolában más családoknál. Azt se tudja... ne nézd hülyének. Nem hülye csak gyerek!

2013. nov. 15. 20:15
 12/20 anonim ***** válasza:
53%
És?Neki ez a természetes.Ha elválnak akkor mit mond?Van apukád aki lelépett miután megszülettél?Vagy gyors keres neki egy másik apukát?Úgy nő fel,hogy neki nincs ennyi ezt szokja meg.
2013. nov. 15. 20:28
 13/20 Vermacy válasza:
31%

A lényeg nem az, hogy jól el vannak-e? Persze, ott is jól el vannak hülyére bombázták a fél falut (Szerbia, Szomália ...stb), de attól még érzelmileg nem lesz teljes értékű a gyerek! Olyan, hogy normális pasi? Az mi? Kompromisszum és áldozat, ami szerves része egy párkapcsolatnak és ha ezt egy gyerek nem tanulja meg, akkor nem tud igazán beilleszkedni, sosem lesz/lehet igazán boldog!

Nálunk nem csak az apjára, anyjára van szüksége a gyereknek, hanem a nagyszüleire is. Bölcsődében látom azt a gyereket, akit az anyja leb*sz reggel hétkor és csak ötre megy érte, mert apa nélkül keményen kell dolgoznia és a nagyszülők vmiért nem elérhetőek. Borzalmas látni szegény gyereket. Próbálkozik ismerkedni, de nem tudja hogyan és teljes mértékben visszahúzódó! A gyerekvállalás nem öncélú szórakozás, hanem áldozat egy életen át! Nem arról van szó, hogy ne legyek egyedül, hanem felelősségteljesen el tudjam dönteni, hogy boldog embert tudok-e nevelni belőle legyen az kukás vagy agysebész!

Most is csak annyit tudok jó tanácsként írni, hogy gondold át! Kompromisszum! Ha ezután sem találsz "normális" pasit, akkor fogadj örökbe egy gyereket. Csúnyán fogalmazva, ha megunod, visszaadod...

2013. nov. 16. 19:46
 14/20 anonim ***** válasza:
Ha saját gyereket szeretnél és nem másét nevelni ki tudja milyen vér szorult belé akkor donor legyen.Legalább te szülöd meg a tied inkább ez mint egy örökbefogadás ahol a gyerek simán odavághatja,hogy csönd ne szólj bele nem vagy az anyám.
2013. nov. 17. 16:51
 15/20 anonim ***** válasza:

"Legalább te szülöd meg a tied inkább ez mint egy örökbefogadás ahol a gyerek simán odavághatja,hogy csönd ne szólj bele nem vagy az anyám."

Ha ilyen elhangzik akkor ott valami nagy baj lehet a neveléssel...

2013. nov. 17. 23:39
 16/20 anonim ***** válasza:
Simán egy gyerek főleg mikor kamasz odavághatja az ember fejéhez lehetett már ilyet hallani.Nekem senki se mondja mert visszakézből kapna az biztos.Én inkább nevelem a sajátom mint ,hogy másét.
2013. nov. 18. 08:39
 17/20 anonim ***** válasza:

"mert visszakézből kapna az biztos"

Gratulálok. Remélem nincs sok gyereked, ha ilyen erőszakos vagy.

2013. nov. 18. 17:14
 18/20 anonim ***** válasza:
Nincs gyerekem.DE mint írtam egy gyereknek sem tűrném el amig én nevelem addig elvárom a tisztelet ha nem akkor amint nagykorú lesz mehet ahova akar.
2013. nov. 18. 21:38
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Én azt mondom, hogy ne ítélkezzünk! Nem tudhatjuk a kérdező hátterét, problémáit, stb! Én egyáltalán nem ítélem el. Igenis, van olyan, hogy egyszerűen nem jön össze a párkapcsolat. És ezért mondjon le a gyerekről?!

Kedves Kérdező! Ne hallgass senkire, aki rossz véleménnyel van. A te életed, a te döntésed!!!! Nagyon sok olyan egyedülálló anyát ismerek, aki csodálatosan neveli a gyerekét, mindent megtesz érte, és a gyerek boldog, kiegyensúlyozott. Drukkolok Neked, hogy teljesüljön az álmod!!!!

2013. nov. 20. 19:39
 20/20 anonim ***** válasza:
Így van:)
2013. nov. 21. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!