Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyivel csökken a teherbeesé...

Mennyivel csökken a teherbeesés séllye ha a párom nem bennem megy el?

Figyelt kérdés
két éve igy vagyunk együtt és nincs baba (pedig jó lenne):D kár hiszen csak ez hiányzik az életemből!
2009. nov. 17. 15:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha babát akartok akkor miért nem " benned megy el"?
2009. nov. 17. 15:28
 2/8 anonim ***** válasza:
63%
Ez nem volt válasz a kérdező kérdésére. Ha a párod kiszáll, 90-95 %-kal csökkentitek le annak az esélyét, hogy teherbe ess... 39+2 hetes kismami
2009. nov. 17. 15:36
 3/8 A kérdező kommentje:
nem biztos 100% ig. ő ugy gondlja nem megfelelő az idö arra hogy apuka legyen, de a másik pillanatban meg együtt sirunk mikor kiderül hogy a teszt tévedett és nem lesz apuka!
2009. nov. 17. 15:38
 4/8 A kérdező kommentje:
5-10% om van arra hogy kisbabaám lesz így?
2009. nov. 17. 15:40
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Még annyi százalékotok sincs így...nem egészen értem a párodat...egyszer akarja másszor nem?? Hát keressetek fel egy pszichológust,vagy te se eröltesd a babadolgot,majd késöbb hátha akkor már a párod is szeretne igazán apa lenni.Ha késöbb sem változik a helyzet,én keresnék egy kevésbé labilis idegállapotú pasit.Így nem lesz baba sosem,te is tudod,ha nem élvez el benned. Hmmm....
2009. nov. 17. 18:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát már én is nagyon szeretnék kisbabót, de mi is védekezünk még megszakításosan. Mennyi idősek vagytok? Egyébként nem sok az esély a teherbeesésre.
2009. nov. 17. 18:37
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Jelentősen:) Miért védekeztek ha gyereket akartok. Ha a pasid nem akar, te ne vállald be úgy hogy nem beszélitek meg , mert ez kettőtök döntése. Érdekes hogy együtt sirtok a negativ teszt felett, de nem tesztek érte hogy legyen. Bent menjen el. Ilyen kérdéseknél néha körülnézek, nem a készátverésben szerepelek-e.
2009. nov. 17. 20:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem 100-as a pasid! Nem tud dönteni mit akar?Baba vagy nem baba? Hát elég felelőtlen,határozatlan és gyerekes a gondolkodása.
2009. nov. 17. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!