Ha bal oldalon érzem a szurkálódást, akkor az azt jelenti, hogy az oldalon tapadhatott meg a megtermékenyített petesejt?
Figyelt kérdés
Nem tudom még, hogy terhes vagyok-e, majd csak 10 nap mulva.2013. nov. 10. 20:29
1/3 anonim válasza:
Nem érezni a beágyazódást. Bármennyire is szeretnénk...
2/3 anonim válasza:
Még korai lenne meg jósolni de én vagyok a jó példa rá mert éreztem a beágyazodást, szurkált is de ami fura volt nagyon fájt a köldököm alatt 2 napig folyamatosan, és utána a cicijeim kezdtek fájni meg is duzatak. A nem várt előtt 3 nappal pozít teszteltem.
3/3 anonim válasza:
Megcáfolnám az első válaszolót. Személyes tapasztalatom, hogy 8.DPO-n enyhe, csiklandós, viszketős jellegű szurkálódást éreztem a köldököm körül, attól egy picit jobbra. Ma ultrahangon is megerősítették, hogy méhen belül, a jobb oldalon ágyazódott be a kisbabánk. Úgyhogy meg lehet érezni. Ilyen azelőtt sosem tapasztaltam még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!