Ez mitől lehet? Mikor célszerű így orvoshoz menni?
Figyelt kérdés
November 8.a helyett október 31-én jött meg,de csak enyhe pecsételő volt és az is csak 2 napos,elég lett volna 1 tampon 1 napra.ebben a hónapban még nem jött meg.most mit csináljak?van esélyem így a terhességre?2009. nov. 17. 09:10
1/8 anonim válasza:
van. Teszt reggeli első vizeletből. Ha pozitív, akkor irány a doki.
2/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a gyors választ:)nagyon szeretnék babát:)az orvos már akkor ultrahangon meg tudja állapítani a terhességet?
2009. nov. 17. 09:14
3/8 anonim válasza:
elméletileg akár 2-3 hetes terhességet ki tudnak mutatni, mert gyanúsan vastag a méhnyálkahártya. Ez persze egy következő ciklus mensi előjele is lehet, de a leírt egynapos vérzés miatt gondolnám, hogy lehet már több. 4-5 hetesen meg már a petezsák látszódik, 6-7 hetesen pedig benne az embrió.
4/8 A kérdező kommentje:
Akkor a 31.-i mensit ne vegyem úgy figyelembe?attól még lehet babó ugye?köszönöm a gyors válaszokat,nagyon örülök neki,hogy írtatok:)
2009. nov. 17. 09:29
5/8 anonim válasza:
én írtam egyedül, de köszi :)) Amúgy 1 napos vérzés elég gyanús. Nem írtad le, de ha jól sejtem rendes ciklusaid vannak, pl. 5-6 napos mensivel. Ilyen esetben ez jel lehet. De a teszt ad pontos választ neked! Reggeli, első vizelet, hajrá!!:)
6/8 A kérdező kommentje:
28 naposak a ciklusaim,a mensim átlagosan 4-5 nap.reggel megyek nőgyógyászhoz,mivel írtad,hogy már elképzelhető hogy látszik "valami".nagyon köszi a válaszokat,és nagyon sokat segítettél:)remélem összejött a babó:)
2009. nov. 17. 10:01
7/8 anonim válasza:
Szia!
Na voltál dokinál?
Várom válaszod!!
8/8 A kérdező kommentje:
szia.voltam szerdán de az ultrahang nem mutatott terhességre utaló jelet,az van ráírva,hogy 61*28 mm-es uterusban szétnyílt 7,1mm nyálkahártya echo.jövőhét szerdán ujra mennem kell ultrahangra.hátha akkor már lát valamit.remélem.köszi,szia
2009. nov. 20. 09:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!