Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt valaki, aki 3 császár...

Van itt valaki, aki 3 császár után, bevállalt egy negyediket is?

Figyelt kérdés
3 császárom volt,szeretnénk egy 4. babát,de annyi rémtörténetet hallottam már a 4. császárról.... :/ Érdeklődnék,van itt olyan anyuka,aki esetleg bevállalta? Komplikációk? Nehezebben gyógyultatok és erősödtetek fel?
2013. nov. 8. 12:49
 1/10 anonim ***** válasza:

Két 5 császáros anyukát ismerek.

Egyikük épp azt mondta, hogy neki a 4. volt a legkönnyebb, leggyorsabb a felépülés. Szerinte nem azon múlik, hogy hányadik, hanem hogy éppen hogy sikerül.

Ha az orvos is rábólint és szeretnétek, akkor nyugodtan vágjatok bele, tapasztalatod meg amúgy is van... :)

2013. nov. 8. 12:51
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,én is arra vetek,hogy ez doki függő is,hogy hogyan vagy/voltál eddig műtve.Nekem pl. mind a 3 vágás külön-külön van. Sokan csak néznek,mert nekik csak 1 van,hiába volt már 2-3 császáros szülésük.
2013. nov. 8. 12:53
 3/10 anonim válasza:
100%

Szia anyum 6 gyermeket szült ebből 5-en császárral jöttünk világra.Mind a hatan egészségesek vagyunk a legidősegg 23 éves a legkisebb 9 éves

Üdvözlettel:BB

2013. nov. 8. 12:59
 4/10 anonim ***** válasza:

Nekem úgy volt, hogy az első császár után volt egy laparatomiás méhműtétem, amikor ugyanott vágtak, mint a császárnál, majd ezek után még + 2 császár.

Az utolsót nagyon rosszul viseltem, nehéz, komplikált volt a műtét is, a felépülés pedig kész kínszenvedés.

Mondtam is a férjemnek, hogy én soha többet nem vállalok gyereket.

2013. nov. 8. 13:08
 5/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó.Sajnálom,hogy nehezen ment a felépülésed!
2013. nov. 15. 13:59
 6/10 anonim ***** válasza:
sógornőm mind a 4 gyereket császárral szülte. a 4. nél az orvosok aggódtak miatta, de semmi baja nem lett, pedig még dolgozott is végig. sok sikert :-)
2014. jan. 7. 13:10
 7/10 anonim ***** válasza:
A korhazi szobatarsamnak 5 szulesebol csak a 2. Volt huvelyi, nem volt gondja a felepulessel.
2014. jan. 7. 13:23
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy írtatok. Még mindig nagyon félek...egyszerűen akkora visszatartó erő ez jelenleg,hogy...nagyon. :/ Pedig sokat gondolkozni sem akarunk..az idő telik,de meg kell hogy mondjam rettegek.Az előző 3 császár sem úgy ment mint ahogy kellett volna.Bár tény,semmi köze nem volt a gondoknak ahhoz,hogy az előző hegekkel baj lett volna.De azért meggondolandó a dolog nagyon. De a babára is vágyunk. :(
2014. jan. 7. 14:12
 9/10 A kérdező kommentje:
13.10-es. A sógornőd császárjai között mennyi idő telt el? Főleg a 3. és 4. között??
2014. jan. 7. 14:13
 10/10 anonim ***** válasza:
Ismerősöm mind a 4 babáját császárral szülte. Azt nem tudom voltak e komplikációk de a mai napig panaszkodik az állandó derék és gerinc fájdalmaira.
2014. máj. 29. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!