Van itt valaki, aki 3 császár után, bevállalt egy
negyediket is?
Két 5 császáros anyukát ismerek.
Egyikük épp azt mondta, hogy neki a 4. volt a legkönnyebb, leggyorsabb a felépülés. Szerinte nem azon múlik, hogy hányadik, hanem hogy éppen hogy sikerül.
Ha az orvos is rábólint és szeretnétek, akkor nyugodtan vágjatok bele, tapasztalatod meg amúgy is van... :)
2013. nov. 8. 12:51
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,én is arra vetek,hogy ez doki függő is,hogy hogyan vagy/voltál eddig műtve.Nekem pl. mind a 3 vágás külön-külön van. Sokan csak néznek,mert nekik csak 1 van,hiába volt már 2-3 császáros szülésük.
3/10 anonim válasza:
Szia anyum 6 gyermeket szült ebből 5-en császárral jöttünk világra.Mind a hatan egészségesek vagyunk a legidősegg 23 éves a legkisebb 9 éves
Üdvözlettel:BB
2013. nov. 8. 12:59
Nekem úgy volt, hogy az első császár után volt egy laparatomiás méhműtétem, amikor ugyanott vágtak, mint a császárnál, majd ezek után még + 2 császár.
Az utolsót nagyon rosszul viseltem, nehéz, komplikált volt a műtét is, a felépülés pedig kész kínszenvedés.
Mondtam is a férjemnek, hogy én soha többet nem vállalok gyereket.
2013. nov. 8. 13:08
5/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó.Sajnálom,hogy nehezen ment a felépülésed!
sógornőm mind a 4 gyereket császárral szülte. a 4. nél az orvosok aggódtak miatta, de semmi baja nem lett, pedig még dolgozott is végig. sok sikert :-)
2014. jan. 7. 13:10
A korhazi szobatarsamnak 5 szulesebol csak a 2. Volt huvelyi, nem volt gondja a felepulessel.
2014. jan. 7. 13:23
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy írtatok. Még mindig nagyon félek...egyszerűen akkora visszatartó erő ez jelenleg,hogy...nagyon. :/ Pedig sokat gondolkozni sem akarunk..az idő telik,de meg kell hogy mondjam rettegek.Az előző 3 császár sem úgy ment mint ahogy kellett volna.Bár tény,semmi köze nem volt a gondoknak ahhoz,hogy az előző hegekkel baj lett volna.De azért meggondolandó a dolog nagyon. De a babára is vágyunk. :(
9/10 A kérdező kommentje:
13.10-es. A sógornőd császárjai között mennyi idő telt el? Főleg a 3. és 4. között??
Ismerősöm mind a 4 babáját császárral szülte. Azt nem tudom voltak e komplikációk de a mai napig panaszkodik az állandó derék és gerinc fájdalmaira.
2014. máj. 29. 12:30
Kapcsolódó kérdések: