Csaszar utan mikor vallalhatok babat?
Sajnálom, ami történt! El se tudom képzelni min mész keresztül! Elhiszem, hogy minél előbb szeretnél babát, de ha 1 évet nem is, de fél évet mindenféleképpen várni kéne! :S
Én is császáros voltam. 22 hónapja volt a császárom és most vagyok 20 hetes terhes, de most is félek a heg miatt!
A hegnek idő kell, és a méhednek is! De főleg a méhednek!
Félév! Mindenképpen!
Nagyon sajnálom!
Azt gondolom, hogy az egy évet azért mondják, mert kell ennyi idő, míg összeforr a heg. Húgomat nem császározták, de volt hogy megműtötték a hasát, ez történt egy éve, és pár hónapja hogy nem fájlalja már a heget... Azért kell várni, mert a terhesség alatt hirtelen kezd nőni a hasad, és félő, hogy megrepedhet a heg. Gondolj bele, nagyon vastag az egész hasfal, idő kell neki, míg begyógyul. Szerintem ne kockáztass, fogadd meg a doki tanácsát!
Szia!
Én is császárral szültem a fiamat aztán rá 16hónapjára a lányomat természetes úton.Fél évet várj mindenképp.Úgyis a terhesség során,a szüléskor eldől hogy megint császáros leszel-e vagy pedig természetes úton szülsz...
Kívánom,hogy mielöbb teherbeessél!
Szép napot!
2gyermekes anyuka 13hetes kismama
Szia! Nagyon nagyon sajnálom!!! Igen, lelkileg tényleg könnyebb lenne, ezt elhiszem...
Nézd, ha ez megnyugtat, szerintem még 1-2hónapot várjatok, de aztán...
Én 2006 október 25-én szültem császárral, majd 2007. október 29-én ismét császár, 2011.május 12-én ismét és most szeptember végére vagyok kiírva. Nekem nem volt gond egyikkel sem!
Ne haragudj a tolakodásomért, és kérlek ne vedd ezt bántásnak. De azt gondolom, hogy a gyászra idő is szükséges... Ne az elvesztett babádat akard pótolni egy másikkal, hanem el kell engedned őt, és szeretettel kell várnod a másikat. De semmiképp sem pótlásként, mert az nagy trauma neked is és a picinek is.
Kívánom, hogy mielőbb boldog, kiegyensúlyozott anya lehess, és hogy megéld ezeket a szép pillanatokat!
Tudom, hogy már elég régen lett fel téve a kérdés de, én most találtam rá...meg mostani az én gyászom is.
Kedves utolsó válaszoló! Nem pótolni szeretnénk. Az elveszített angyalkáinkat, senki sem tudja pótolni, csak babát szeretnénk! Nekem 3 szülésem volt, eböl 2(mind a kettő fiú) természetes úton kiirt időre, harmadik kisfiammal a 25 héten egy fertőzés miatt elfolyt a magzat vizem, és császármetszéssel megszületett. Élt 12 napot, bevértez az agya, és nem bírta a szíve. Nagy gyász ez nekünk a párommal, és mi sem szeretnénk pótoltatni senkivel Öt, de babát szeretnénk. Én is erre a kérdésre keresve a választ(amit a kérdező tett fel) találtam rátok, csak nálam az nehezíti a dolgot, hogy a méhem hosszába lett vágva. Tudja valaki ez milyen komplikációkat okozhat a köv terhességemben-szülésemben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!