Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek sima szülés vagy...

Szerintetek sima szülés vagy császár? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Volt két sima,probléma mentes szülésem 16 és 14 évvel ezelőtt.3,5 éve kivették a jobb oldali petefészkem és petevezetékem /sima laparoszkópiás műtétnek indul,petevészek ciszta miatt,de sajnos felvágtak bikinivonalban/.Viszértágulatos,viszér miatt műtött a jobb lábam.Elmúltam 35.éves.
2013. márc. 18. 15:18
 1/5 anonim ***** válasza:
saját tapasztalat, hogy korábbi műtétek után a szülészek (nőgyógyászok) nem szeretnek rizikózni a sima szüléssel, és inkább császároznak, mondván, hogy ez az anya érdeke is. de azért kérj szakvéleményt a korábbi orvosodtól.
2013. márc. 18. 15:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Mindkettön átestem.A sima szülés sokkal elviselgetöbb!
2013. márc. 18. 15:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Császáros voltam, nekem szinte meg sem kottyant!

Alapból erős szervezetem van! Bár annyira féltem tőle előtte, mint még semmitől!:)

Másnap már simán császkáltam, ahogy hazaértünk minden ugyanúgy megcsináltam!

2013. márc. 18. 15:29
 4/5 A kérdező kommentje:
Bízom az orvosomban,17 éve Ő az orvosom.Ha majd eljön az idő,biztosan a legbiztonságosabbat választja.
2013. márc. 18. 15:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem császározni fognak az elözmények miatt,de nem kell félni töle:)Egyáltalán nem fáj,picit kellemetlen nem mondom,de fájni nem fáj:)
2013. márc. 18. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!