Pozitív teszt esetén abbahagyjam az E vitamin szedését?
Már a legelején,tehát ha a baba megfogan,már nem használ neki az E vitamin!
Én akkor tudtam meg,mikor 5-6 hetes lehettem,minden rendben,de inkább szedj sima terhes vitamint,mert abban mindenből annyi van,amennyi kell!
Boldog babavárást!
22hkm
Első vagyok. Többek között ezt találtam:
kettes vagyok,hirtelen most ezt találtam,nem tudom,hogy én akkoriban ezt olvastam-e,de kb ez is azt írja amire én emlékszem,bár a végén olvasom,hogy ezek még friss adatok,nem bizonyítottak,de valószíínűek.
Én pharmaton matruelle terhes vitamint szedek és abban 15 mg e vitamin van,szerintem ennél több nem kell ebből.Ez amúgy zsírban oldódó vitamin,nem ürül ki a vizelettel,ha túl adagolod és ezért sem kell sokáig és sokat szedni.
Első vagyok.
Hát igen! Tudjátok Lányok, az internet a barátunk. :) Annyiféle dolgot találsz, ahányat akarsz. :D Szerintem a legbiztosabb, ha a dokira hallgatunk. Ha meg szed valaki magzatvitamint, abban elegendő mennyiségű vitamin van mindenből. Annyit kell megnézni, hogy valami van-e benne, amit kifejezetten nem szedhetsz. Pl nekem nem szabad jódot, és így csak két félét szedhetek a piacon létező babavitaminokból. Mellé max magnézium kell. Mire írták amúgy fel neked az e-vitamint, kedves kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!