Most lesz 1 éve h elvetéltem spontán.19 éves nő vagyok, férjemmel szeretnénk vállalni 1 babát?
Azzal a kéréssel fordulok hozzátok.
1 éve spntán elvetéltem, ennek , olait nem lehet tudni.fél évig ugy jött meg a menszeszem h a dokim irt minden honapban fell 1 gyogy,és most idáig meg jött gyogyszer nélkül is.
És most kellet volna neki meg jönni-e 2013.10.28 én . de semmi. Terhességi teszt 1 csík.
hogy tudnák könyen heherbe esni?
az orvosom írt fell 1 gyogyszer mitöl lesz pete érésem. clostilbegyt..
Várom válaszotokat.
Igen voltam hormon vizsgálaton kiderült h magas a horrmonom. és nincs elegendő pete érésem sem.
Ezért a dokim ezt a gyogy irta fell.
De nem vetem be mert nem jött meg a menszesz megint. :/
ne a nőgyógyásztól várd a választ, endokrinológushoz menj, ahogy Te is írtad, a nőgyógyász gyógyszerrel meghozta a vérzésed, de nem ez a cél, hanem az, hogy magától természetesen időben megjöjjön, ehhez az okot kell megtalálni
háziorvostól beutaló endokrinológiára, ott pedig hormonlabor és a probléma feltérképezése, kezelése
meglátod, ha beáll a menstruációd, akkor érkezni fog a baba is
melyik hormonértéked magas? Több hormon is befolyásolja a teherbeesést.
továbbra is az endokrinológust javaslom, mert így ebből nem lesz baba
már nagyon sok pénzembe került ellmenem, és ki fizetnem a horrmon vizsgálataimat. én nem a pénzről van itt a szó
nekem azt mont az orvosom h szegyem ezt a gyogy.clostilbegyt.
De most megint nem jött meg.
1 éve volt a spontán vetélésem okait nem lehet tudni. de fél évig megsem jütt el mentem az orvoshozz az fel irt 1 gyogyszert minden honapra és igg y jöt meg . és azt a gyogyszert már nem szedem 1-2 honapja .
Idegileg is oda vagyok . érzem valami gond van .
De az orvos nem csinál semit. ő jónak látt mindet monta. Váltotam már orvost is.
akkor menj sztk endokrinológushoz, a tb fedezi
jobb, mint minden felesleges nyavalyával tömni a szervezeted
ülj le és gondold végig, hogy ért-e valamit az elmúlt 6 havi kezelés
megjött magától gyógyszer nélkül? nem
rendben van a ciklusod? nincs
hormonpaneled megfelelő? nem
terhes vagy? nem
van spontán peteérésed? nincs
jó úton haladsz? nem
ezek után én váltanék, nem másik nőgyógyászra, hanem olyan szakemberre, aki a hormonjaiddal foglalkozik, nem tünetileg kezel
persze a döntés a Tiéd, ez nem kétséges
Ez volt rá írval a vizsgálati papiromra:
FSH:2.6 Mu Ml...896
LH 5.4 MU ML. 983
Ösztradiol 546.6 Pmol/1 894
Progeszteron 6.8 Nmol /1 983ezt alá huzta a dokim.
Tesztoszterom 1.5 nmol 0.2
le irtam nektek ez az eredményem.
Előbb tanulj még,mielőtt babát vállalsz!
Borzalmas a helyesírásod!!Hogy írhat így egy 19 éves lány???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!