Lehetséges a beágyazódás? Lehet baba belöle? Volt már valaki hasonló helyzetbe?
Figyelt kérdés
27én volt ovum. 3napja nagyon fáj és érzékeny a mellbimbóm. néha úgy érzem mint ha meg akarna jönni de nagyon enyhén föleg ha megyek és utána leülök. de még korai a nem várt 11e körül nem várom. van esélyem?2013. nov. 3. 19:41
111/314 Maya715 válasza:
A mellfájdalom megvan a hasfeszülés és a nyilallás megvan plusz hànyinger.Én még mindig Bízok benne
112/314 anonim válasza:
Sziasztok.Egy napos késéssel ma megjött.Nem is tudom leírni amit most érzek.Mindenkinek sok sikert.Remélem mihamarabb kiderül hogy babásak vagytok.
113/314 A kérdező kommentje:
most reggel arra keltem hogy biztos megjött de szerencsére nem.
2013. nov. 9. 09:17
114/314 A kérdező kommentje:
Aqvamaya!nagyon sajnálom.ahogy érzem nekem is sikertelen ez a mert kezdek nagyon görcsölni.
2013. nov. 9. 09:20
115/314 anonim válasza:
Azért írjátok majd meg mi lett veletek,jó lenne hallani hogy összejött.Én meg nem tudom mi van.Reggel megjött eléggé de most meg csak barnázok.Most van elegem....Valaki tapasztalt hasonlót?
116/314 A kérdező kommentje:
nem tudom mitől lehet. nekem mindig kicsi véres barnázás majd megindul rendesen
2013. nov. 9. 11:40
117/314 Maya715 válasza:
Sajnàlom,hogy megjött neked!Nekem nagyon durván meg vannak duzzadva a melleim és fájnak is meg a hasam alja is fáj!Én még mindig bízok benne,hogy baba lesz!Valakinek ma valami tünet?
118/314 anonim válasza:
sziasztok!nekem eddig csak annyi tünetem van,hogy néha rám tör,hogy mindjárt megjön érzés,és elmúlik,hasam feszül!de ami szokta jelezni a havimat,az most nem jelez! én is még mindig reménykedek!majd hétfőn fogok tesztelni! 8.
119/314 Maya715 válasza:
Vakakinek érzèkeny mèg a hasaalja ha tapogatja?Mert nekem igen!
120/314 A kérdező kommentje:
én még nem is figyeltem majd este megnézem:)
2013. nov. 9. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!