Lehetséges a beágyazódás? Lehet baba belöle? Volt már valaki hasonló helyzetbe?
"S" vagyok... múlt szerda óta kínlódok hogy végre megjöjjön...valami nagyon nincs rendben :( azóta is minden nap egy pötty vér vagy barnázás, de nincs rendes vérzés, nincs görcs. Nem tudjátok mégis mitől lehet ez? Már mindent próbáltam, meleg fürdő, torna...és nem akar megjönni :(
Ovum viszont tuti hogy volt mert fel is ment a hőm 36.8 ra, szóval nem lehet ovu nélküli hónap.
Más: most olvastam, hogy a chlamydia okozhat petevezeték elzáródást és ezzel meddőséget :( hát, nekem régebben elég sűrűn voltak fertőzéseim, és mivel nem tudtam dokihoz rohangálni 2 hetente, próbáltam otthon "kezelni" (laktobacis kúppal, stb). Most már kezdek attól félni, hogy emiatt nem jön a pici babánk :(((((
sziasztok!nekem sincs semmi más tünet,csak néha szúr a hasam,a mellem meg feszül,olyan teltebbnek érzem!mai nap még döntő lehet!holnap reggel fogok tesztelni!
Amúgy ez ilyenkor így van,hogy semmi más tünet nincs?
8.
Kedves Kérdező!miért nem akarod,hogy a párod ne tudjon róla?én ma akartam tesztelni,de a párom megkért,hogy majd együtt csináljuk meg holnap reggel!
Van valamilyen tüneted?8as vagyok! A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!