Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mára nem vártam. Nem is jött...

Mára nem vártam. Nem is jött meg. Van valaki hasonló helyzetbe?

Figyelt kérdés
Tervezett 2. baba lenne.
2013. nov. 3. 17:29
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Mi lett az eredmény? Én mára nem várom, de sok reményem nincs, mert 4. napja barnázom... 13-as voltam.
2013. nov. 5. 07:46
 22/29 A kérdező kommentje:

Még mindig negatív. De terhességre utaló jeleim vannak, menzire nem...

Legközelebb csak csütörtökön tesztelek.

Remélem nektek is összejön mihamarabb!

2013. nov. 5. 09:27
 23/29 anonim ***** válasza:
én nem várt után 3 nappal csináltam és már nagyon halványan de mutatta.várj még picit, és tesztelj.várjuk az eredményt, szorítok!:)
2013. nov. 5. 11:45
 24/29 anonim ***** válasza:
13-as te is írj ám, h mi lett
2013. nov. 5. 11:45
 25/29 anonim ***** válasza:

13-as vagyok

Még mindig nem jött meg, de ma nem teszteltem, nem mertem, mert féltem a csalódástól...most várok még pár napot hátha feljebb megy a hcg :) de amint tesztelek írok

2013. nov. 5. 12:18
 26/29 A kérdező kommentje:
Én szülés óta minden megérzek, ami odabenn zajlik, mégis picit elkezdtem kételkedni, lehetséges, hogy a pm-re kapott gyógyszer zavart be? Hiába kerestem rá a neten, nem találtam rá választ...
2013. nov. 5. 13:30
 27/29 anonim ***** válasza:
Mi lett? Nekem 5-én megjött. 10-es voltam.
2013. nov. 10. 11:20
 28/29 A kérdező kommentje:

Csütörtökön egész nap fájt a hasam, le akart szakadni, ezt januárba éreztem utoljára, amikor pár napot késett, majd levált/lelökődött.. s most is így jártam... Nem tudtam egész nap feküdni, a 2 évesemet el kellett látni....

Picit ki vagyok akadva a nődokimra, akihez egész hónapba jártam, aki egyben endokrinológus, s hó elején írt fel gyógyszert a magas tsh-mra.... de ezzel az eredménnyel még nem szabadott volna próbálkozni, ő meg azt mondta, hogy hajrá.. s ez lett.. sebaj, mostmár nemsokára úgyis összejön, már csak a tsh-nak kell lejjebb mennie! Hajrá mindenkinek! Babásodjunk!

2013. nov. 11. 12:55
 29/29 A kérdező kommentje:
Üdv. Végül össze is jött egyből, még akkor novemberben. Most vagyok 38+5 hetes.
2014. aug. 6. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!