Tegnapra nem vartam, nem is jott, ma teszteltem, de negativat, joforman semmi tunetem nincs, enyhe cicifájáson kivul. Még reménykedhetek? Hasonlo helyzetbe valaki?
Figyelt kérdés
2009. máj. 19. 15:15
1/4 anonim válasza:
Amíg meg nem jön reménykedhetsz. Késik és fáj a melled is. Bíztató.
2/4 anonim válasza:
Persze! Azt mondják, hogy ha a teszt pozitív, akkor 99%,hogy terhes, ha negatív, akkor 50-50. Szóval ha tudsz menj el vérvételre vagy vizeletvizsgálatra, az már ki fogja mutatni biztosra, hogy terhes vagy-e.
3/4 anonim válasza:
szió! a legtöbb teszt csak a nemvárt utáni 3. napon mutat eredményt. hajrá, szorítok!
4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom. En nagyon nem remenykedek, mar nagyon reg varunk babara es sok csalodas ert.
2009. máj. 19. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!