Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mára nem vártam. Nem is jött...

Mára nem vártam. Nem is jött meg. Van valaki hasonló helyzetbe?

Figyelt kérdés
Tervezett 2. baba lenne.
2013. nov. 3. 17:29
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Mai teszt is negatív, de nem keseredek el, érzem, hogy van valami. Nekem mindig pontos volt a menzim. Januárban nekem is volt egy pár napos terhességem, kis késéssel, erős görcsökkel megjött...

Ráérnék tesztelni, de a pajzsmirigy alulműködés miatt jó lenne, ha már tudnánk valamit. Pár hete szedem még csak a gyógyszert, és 7,8 volt az utolsó tsh eredményem.

Mostanában olvasgattam erről az x-epilről, hogy milyen rossz, megbízhatatlan, de csak ezt tudtam venni. Ma du. megyek más boltokba, megpróbálok másmilyet beszerezni, de 10-es érzékenységűt tuti nem találok...

Nálatok helyzet???

2013. nov. 4. 13:15
 12/29 anonim ***** válasza:

3. válaszló vagyok. Én is negatívat teszteltem, pedig 2 napja késik :(

Nekem tavaly augusztusban volt, egy 6 hetes terhességem ami spontán elment. Azóta nem próbálkoztunk, de ez most úgy érzem nem jött össze...talán a jövőhónapban... további sok szerencsét kérdező

2013. nov. 4. 14:25
 13/29 anonim ***** válasza:
Rossmannban lehet kapni 10es érzékenységű tesztet! A nevére sajna nem emlékszem, rózsaszín becsomagolt dobozban van 1 db és kb 1100 ft.
2013. nov. 4. 14:59
 14/29 anonim ***** válasza:
Predicator Early-ra gondolsz szerintem.
2013. nov. 4. 16:20
 15/29 anonim ***** válasza:
10-es válaszoló vok. Ma reggeli 10-es érzékenységű tesztem is totál negatív. Most várok a teszteléssel, mert szerintem megfog jönni. Benu tesztet használok.
2013. nov. 4. 16:50
 16/29 anonim ***** válasza:

8-as vagyok. Nálam elszállt a remény. :-((((((

Az előbb már a wc papíron láttam, hogy meg fog jönni, szerintem még ma. Azt a tipikus mensi érzést még mindig nem érzem, csak néha nagyon-nagyon minimálisan. De biztos hogy meg fog jönni.

Én már minden hónapban egyre nehezebben viselem a csalódást...

2013. nov. 4. 17:39
 17/29 anonim ***** válasza:
Ne keseredj el, amikor nem fogsz görcsölni akkor fog összejönni. Kitartást!
2013. nov. 4. 21:45
 18/29 A kérdező kommentje:
Köszi 13 válaszoló a tippet. Ma zárás előtt befutottam venni. Holnap ezzel kezdem a napot.
2013. nov. 4. 21:48
 19/29 anonim ***** válasza:
én is x-epillel teszteltem, majd clearblue digitálissal.szép halvány volt az epil.talán korai vagy.mióta késik?bocsi ha írtad csak átfutottam a válaszokat.
2013. nov. 4. 21:54
 20/29 A kérdező kommentje:

Tegnapra nem vártam. Szombaton volt pár "csepp" barnázás, de azóta se semmi..

A pm alulműködés miatt hamar ki kéne derüljön...

2013. nov. 4. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!