Mitől lehet ez? Nagyon félek, hogy valami gond van.
31.- én (csütörtökön) reggel megjött.Nem volt semmi baj, görcsöltem, fájt a derekam.. de csak a szokásos módon.Az egyetlen furcsaság, hogy erősebb volt a vérzés, mint szokott lenni az első napon. Este még betétett is raktam, mert délután átáztam.
Aztán péntek reggel csak épp, hogy véres volt a tampon és egész délelőtt semmi. Délután viszont megint véreztem rendesen, tegnap megint egésznap semmi.. se vér, se barnázás.Ma délelőtt úgyszint semmi.. most viszont, megint volt egy kis vérzésem (nem pár csepp, csak nem teljesen telt meg a tampon). Mitől lehet ez? Kb. másfél hónapja kiszakadt a gumi de nem élvezett el a barátom és utánna meg is jött rendesen kb. egy hét múlva.
Terhesség más jelét nem vettem észre.Mondjuk mostanában ( az elmúlt félévben) felszedtem kb. +8-10kg és most meg is vagyok fázva.Ez okozhatja esetleg?
Nagyon nem szeretnénk babát és félünk is rendesen.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!