Mi történik/történhetett? Járt így valaki?
Figyelt kérdés
Utolsó menstruációm okt. 28-án volt.Az ovu teszt szerinti napokon együtt voltunk és el kezdtem érezni a terhességi tüneteket tegnap és tegnap előtt is, így tesztet csináltam (három különbözőt), mindhárom pozitív volt.Kicsit korán mutatta ki szerintem, de nem foglalkoztam vele, örültem a babának.Erre tegnap elég erős barnás, véres folyásom volt, ezért elmentünk dokihoz (mivel volt már vetélésem), aki semmit nem látott (sem a petevezetékben, sem a méhben)?Túl korai volt még látni bármit is?De miért pozitív a teszt?Járt így valaki?Csak beágyazódás lehetett?Vagy méhen kívüli?2009. nov. 15. 09:34
1/7 anonim válasza:
Nekem tavaly szeptemberben volt 4 pozítiv tesztem, akkor már 1 hetet késett. Elmentem orvoshoz nem látott semmit és másnap meg is jött. Azt mondták, hogy ez kémiai terhesség. Elindul valami, de nem tud rendesen beágyazódni vagy beteg lett volna és így nem marad meg. Lehet nálad is ez volt, sajnos a helyzet.
2/7 anonim válasza:
Az utolsó menstruáció óta alig több mint két hét telt el. A vélt fogamzástól számított kb. két héten belül mutathat eredményt a teszt, ennyi idő még nem telt el szerintem. A dokik a fogamzástól számított 20-25 napon belül látnak csak valamit az ultrahangon. Az LH hormon és terhesség miatt jelenlévő HCG hormon genetikailag rokon, a két teszt adhat keresztreakciót egymásra. Így szerintem a terhességi teszt inkább a tüszőrepedés miatt jelenlévő LH hormonra reagált. A nem vártig még több mint egy hét, bármi lehet még a dologból, de ilyenkor még sem teszttel, sem orvos által nem lehet egy terhességet igazolni. Még valós terhességi tünet sem nagyon van, mivel azok a HCG hormonnal függenek össze, az pedig a vérzés elmaradása utána napokban termelődik olyan mennyiségben, hogy tüneteket is okozzon.
3/7 anonim válasza:
Ha a vérzés elmult vagy csak kivcsit van,akkor a terhesség fenn áll csak pici a babaád.
4/7 anonim válasza:
talán nem sikerült megtapadni a babádnak. nekem már mutatott egy teszt tévesen pozitívat, nade 2, vagy 3?!...
5/7 anonim válasza:
én 3 halvány pozi teszt után mentem a dopkinoz a 32. napon, hüvelyi uh-n nagyon sokáig keresgélt, de 2 mm a babám:)
6/7 A kérdező kommentje:
Sajnos a doki szerint noncs baba...túl vékony a nyálkahártya (csak 8,5 mmes) és ha menzesz után megyek orvoshoz, szerinte akkor sem lesz semmi.Már látszani kellene a nyálkahártyán.
2009. nov. 19. 14:44
7/7 anonim válasza:
nekem is ugyanez volt, barnás folyás 2 hétig, +teszt, de a doki semmit nem látott. befektettek megfigyelésre, hogy nincs-e méhen kívüli terhességem. aznap lett egy rendes vérzésem, menses szerű, ezt vetélésnek vélték, megkapartak, hazaengedtek. 2 nap múlva begörcsöltem, akut has, hasűri vérzés, az UH-on már a rengeteg vért is látták a hasamban, azonnali vágásos műtét. sajna a petevezetékben tapadt meg, azt el is kellett kötni. most gyógyulgatok. a doki bíztatott, hogy a következő rendesen fog sikerülni, ne agggódjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!