Szerintetek milyen valószínű h. állapotos lehetek?
Figyelt kérdés
holnap kéne megjönnie a mensesemnek, reggeli hőm 37,2 volt most délután meg 37,6. nem tudom h.ez jelent e valamit.. de ami tuti nagyon érdekesen érzem magam. már 2 napja görcsölök,azt hittem ma megjön de nem. kis pötty volt a tangámon,krémes jellegű... szerintetek lehetek terhes?? köszönöm a válaszokat2013. okt. 31. 17:10
1/13 anonim válasza:
Szia énis holnapra 1-2ra nem várom de majd 2 reggelén tesztelek.te holnapra már tesztelhetsz reggeli pisiből. ha hö fent van lehet terhesség ugy tudom viszont nekem nemkifolyo vizességem van hüvelyben de mindenkinek más tesztelj majd azt többet tudsz teis!
2/13 A kérdező kommentje:
nekem egesz nap olyan szintelen vmi.mintha viz lenne folyik belőlem.
2013. okt. 31. 17:36
3/13 anonim válasza:
Hűűű....37.2 az nagyon bíztató mensi előtt 1 nappal.Legalábbis nekem 12 dpo-n mindig leesik a hőm....
Ráadásul neked szépen magasan van!Megy a drukk!Írd meg mi lesz! :)
4/13 A kérdező kommentje:
mensi még sehol reggeli hőm 37,3 ! Ah és nincs tesztem
2013. nov. 1. 06:34
5/13 anonim válasza:
A 37-es hőmi jelenthet sok mindent, mindenképp várd meg a teszt eredményét.
7/13 A kérdező kommentje:
még nem jött meg. Ma veszek tesztet.holnap reggel tesztelek. Csak izgulok
2013. nov. 3. 10:29
8/13 A kérdező kommentje:
gyönyörű pozit teszteltem
2013. nov. 4. 17:23
9/13 anonim válasza:
Jesszusom!Gratulálok!!!!!És most látom a neved...
Elkezdtem olvasni a "Ki akar babásodni 2012-ben" kérdésre a válaszokat.igaz még csak 2012 aug,-nál tartok de látom hogy te is "szereplő" voltál!Nem mobdod hogy azóta most jött össsze?Nagyon-nagyon gratulálok!!!!! :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!