Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye nem kell aggódnom, hogy...

Ugye nem kell aggódnom, hogy állapotos vagyok?

Figyelt kérdés

kb 4 hónapja volt olyan ,hogy észre se vettem úgy hagytam ki egy fogamzásgátló tablettát,pedig amúgy mindig rendesen szedem.Azonnal pótoltam és természetesen egy hétig kiegészítő védekezést alkalmaztunk.Az aktus után kb 20 nappalt csináltam két 20érzékenységű tesztet ami negatív volt,majd rendben meg is jött azóta mindig.

Tudnotok kell h nekem sosem volt nagy mellem,meg túl nőies alakom,vékony is voltam,mert sosem volt étvágyam,de amióta fogamzásgátlót szedek meg jött az étvágyam szerencsére híztam is,nőies lett az alakom,meg nagyobbak a melleim.Engem nem is zavar ez,mert igen van úszógumim meg kis pocakom(mindig is hasra híztam,mint a családban kb mindenki)de magamnak így tetszem.De a környezetemnek fura h van rajtam husi,és folyton azzal csesztetnek h nem e vagyok terhes,meg ilyesztegetnek h fogi mellett úgy sem venném észre,és most egész nap azon parázok h igazuk van e.....:S tiszta idiótának érzem magam,de ma lepisilek egy tesztet azért....Ti mit gondoltok?

2013. aug. 22. 16:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem hisnném, hogy terhes lennél. Örülök, hogy jól érzed magad a börödben. Ha kérdezgetnek, mondd, hogy csak a boldogságtól híztál és ígérd meg, hogy ha terhes leszel szólsz majd te:)
2013. aug. 22. 16:11
 2/4 salvadorina ***** válasza:
Én nem aggódnék a helyedben. Ha pedig ennyire feltűnően látszik rajtad a husi, ne vegyél fel szűk pólókat.
2013. aug. 22. 16:13
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem veszek fel nagyon szűk pólókat,de mikor vékony voltam is volt egy kis pocim,ami mindig látszódott,de engem nem érdekel,mert nem a husi miatt kérdezik,hanem általában azért mert eszek rendesen,nem sokat,hanem sokszor keveset.
2013. aug. 22. 16:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

az igaz, hogy sokan nem veszik észre hogy fogamzásgátló tabletta mellett teherbeesnek, mivel sokan azt hiszik ez megfelelő védekezés.. de! - tavaly és szinte minden évben rengeteg nő jelentkezik abortuszra az influenzajárványok idejében, elmúltával! - mivel sokszor nem veszik figyelembe hogy a fog.tabl. és az antibiotikum illetve egyes gyógyszerek, melyet betegség esetén felírnak nekik, "ütik" a tabletta által "biztosított" védelmet!!! ha megfelelően betartod az utasításokat, és figyelsz ezekre is... akkor nagyon - nagyon minimálisra csökkentheted az így nem kívánt terhesség esélyeit :) persze 100% nincs! volt nálunk olyan, aki 2. gyerkőc után többett nem akart, majd fogamzásgátló tabletta mellett jött a 3., utána fogamzásgátló és óvszer mellett jött a 4., végül spirál és fogamzásgátló mellett jöttek az ikrek!!! Ez volt a pont a család életében amikor apukának elköttették a vezetékét :)

2013. aug. 22. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!