Milyen érzés, mikor megtudod, állapotos vagy?
23 éves vagyok, párommal nagyon vágyunk már a gyermekre, 2 hónapja próbálkozunk.
Mikor jelentkezik az első tünet, abban a pillanatban terhességnek tudja be az ember egyből?
Milyen érzés a két csík látványa?
Nekem olyan hihetetlennek tűnik, mert még olyan távoli csoda...
tavaly majdnem 24 voltam mikor terhes lettem 3 hónapot próbálkoztunk :)
Eleinte csak beképzeltem magamnak :P aztán megjött a menzim :)
Utána csak rosszul lettem de nagyon meleg nyár volt azt hittem amiatt. Az volt furi h nem a mellem fájt hanem mellbimbóm :D de fájt a hasam mintha meg akarna jönni. Mondtam is páromnak h most se sikerült. De aztán egyik nap magamban voltam itthon aznap kellett volna elméletileg megjönnie vettem egy tesztet megcsináltam. Abban a pillanatban pozi lett. Azt hittem eldobom az agyam. Leültem a hálóba zöldek a falak. ÉS mai napig visszaemlékszem h csak zöld foltokat láttam. Szó szerint sokkot kaptam :D Pedig akartuk, vártunk rá és mégis meglepett. :D nagyon jó érzés volt. Hát még mikor párommal közöltem a hírt :D
11-én lesz 4 hónapos a lányunk :D
Mind a két terhességemet megéreztem. Megérzésre csináltam tesztet is, ami mind a két esetben halványan ugyan, de pozitív volt.
Mit éreztem?! Húúúúúúúú .. az arcomról a mosolyt nem tudtam letörölni.
Nem bírtam nem mosolyogni. Szerencsére mind a két tesztem éjszaka kellős közepén lett pozitív, így nem kellett mindenkinek magyarázkodnom.
Ezáltal nem tudtam meglepetést okozni a férjemnek, mivel egyből látta, hogy valami nem stimmel.
Indok nélkül nem szoktam non-stop vigyorogni.
Tavaly,(akkor voltam 23 éves),áprilisban beszéltük a párommal,hogy következő hónaptól belevágunk a babaprojektbe.
Ez annyira jól sikerült,hogy májusban már nem jött meg,de persze akkor még nem gondoltuk,hogy már csak a gondolat hónapjában megfogant a babánk. :D
1 hete késett már.Annyi volt furcsa,hogy mindig délután rámtört a hányinger,és étvágytalan lettem.
Vettem egy tesztet hétfőn délután.Este 6kor csináltam meg.
Egyedül voltam itthon,a párom dolgozott.
Sírva fakadtam,mikor megjelent a két csík. :)
Rohantam a páromhoz a tesztel!Nagyon boldog volt! :)
11.-én lesz 5 hónapos a lányunk
nekünk rögtön összejött,és épp ezért el sem akartam hinni azt a 2.csíkot-ezért mindenféle fénynél nézegettem,hogy jól látom-e. kivittem a napfényre,a lámpafénynél is jól megnéztem,hogy biztos ott van-e a második csik.. :D
És még utána is mindennap vetetem rá egy pillantást,mert olyan boldogsággal tölt el. azóta már 2 éves,de még mindig megvan a teszt..
Mind a két terhességemnél megtartottam az első pozitív teszteket, de utána is csináltam még párat, mert olyan jó volt nézni, ahogy megjelenik a két csík!
Remegett a kezem az elsőnél, és onnantól fogva egész terhességek alatt különlegesnek éreztem magam!
Elolvastam, köszönöm szépen!
Remélem minket is ilyen hamar meglátogat a gólya!
Sok sikert neked Sarah23!
Most hol tartasz a ciklusban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!