Milyen érzés, mikor megtudod, állapotos vagy?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok, párommal nagyon vágyunk már a gyermekre, 2 hónapja próbálkozunk.
Mikor jelentkezik az első tünet, abban a pillanatban terhességnek tudja be az ember egyből?
Milyen érzés a két csík látványa?
Nekem olyan hihetetlennek tűnik, mert még olyan távoli csoda...
2013. jún. 2. 11:38
11/15 sarah23 válasza:
29,30ra kelett volna megjönni a nem vártamnak,,eddig még sehol,,,fáj a hasam gázul vok,,a wcére járkálok h na akkor tuti megjött de eddig nem,,pénteken nega teszt reggel ujra ha nem jön meg,ha az is nega csak spontán késik sajnos:(
12/15 anonim válasza:
Én megéreztem, hogy megfogant a baba...már akkor este. Csak nem mertem elhinni...nem jött meg, pedig sose késett...akkor sem mertem elhinni...aztán 5 nap múlva teszteltem a férjemmel együtt, akkor még halvány volt, de POZITÍV!aztán teszteltem még kettőt, a másodikban már hamarabb kijött a teszt csík, mint a control...csodás érzés, leírhatatlan!
13/15 anonim válasza:
12-es: úgy értve, hogy a fogantatás után 5 nappal már pozitív lett a teszt? :O Az hogy lehet? Elvileg a hetedik napon kezd beágyazódni, nem?
14/15 anonim válasza:
12-es vagyok: "Én megéreztem, hogy megfogant a baba...már akkor este. Csak nem mertem elhinni...nem jött meg, pedig sose késett...akkor sem mertem elhinni...aztán 5 nap múlva teszteltem a férjemmel együtt..." szerintem értelmes, hogy nem jött meg, és mikor nem jött meg rá 5 napra teszteltem...remélem így már mindenki érti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!