Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyire baj a terhességi...

Mennyire baj a terhességi tesztablakba vizelet kerül, és elázik?

Figyelt kérdés

Helyes eredményt mutat? Rápisiltem, de a tesztablak teljesen elázott, valahogy belekerült a vizelet. Megrázogattam, de látszott rajta, hogy az ablak elázott.

A kontrollcsík is időn túl jött utána ki.

2013. okt. 30. 20:09
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ma megjött. :'(
2013. nov. 2. 10:28
 12/14 A kérdező kommentje:
Igazából azért bírom teszt nélkül, mert már sokszor csalódtam :(
2013. nov. 2. 10:59
 13/14 anonim ***** válasza:
Iszonyat mennyiségű tesztet csináltam már, hónapról hónapra vártam, hogy ne jöjjön meg. Na aztán egyszer csak elegem lett, nem foglalkoztam semmivel, őszintén úgy voltam vele, hogy majd elkezd nőni a hasam és akkor meg tudom, hogy terhes vagyok. Na ez nagyon be vált! :D Volt egy hónap amikor már a férjem kérdezett rá, hogy nem kellene megjönnie. Én meg csak mondtam neki, hogy majd megjön ha akar, meghalni nincs időm nem, hogy még menstruáljak is. Hát aztán megnéztem, még is mikor kellene meg jönnie, már 2 hete késett. 3 napig gondolkodtam, de aztán csak csináltam egy tesztet, pozitív lett. 39 hetes vagyok azóta. Hagyd a tesztelgetést, csak ideges leszel tőle, hidd el elég csak akkor tesztelni mikor már gyanúsan sokat késik. Mielőbbi baba áldást kívánok!!!
2013. nov. 2. 13:07
 14/14 anonim ***** válasza:

Ó, sajnálom :((((

Az utolsó válaszolóval egyetértek, de én képtelen lennék rá :(

Viszont könnyű szülést akkor, ha már ennyire a végén vagy :)

Te pedig ne add fel, sok erőt!

2013. nov. 2. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!