Mennyire baj a terhességi tesztablakba vizelet kerül, és elázik?
Helyes eredményt mutat? Rápisiltem, de a tesztablak teljesen elázott, valahogy belekerült a vizelet. Megrázogattam, de látszott rajta, hogy az ablak elázott.
A kontrollcsík is időn túl jött utána ki.
Mára nem vártam :(
Nem is jött meg, de most este teszteltem.
Negatív lett :(
A kontrollcsík az kb. 10 perc után jött ki, miután megrázogattam a tesztet, hogy a tesztablakból kimenjen a vizelet.
De az eleje tökre elázott
Béna vagyok, és nincs itthon másik teszt :(
Nem baj, holnap veszel! Tedd el a reggeli pisidet!!!
Ráadásul nem jött meg, ez jó jel!
A kontrollcsík meg elvileg azonnal kijön, tehát nagyon sanszos, hogy tényleg elbaltáztad a tesztet, úgyhogy nyugi :) A pár száz forinton túl semmit nem vesztettél!
Sajnos így már nem igazán értékelhető. Az jó jel, hogy nem jött meg, holnap vegyél egy másik tesztet és csináld meg. De pohárba pisilj és ne rá a tesztre, mert így akkor nem tud elázni, kivéve ha túl sokáig áztatod a vizeletben. Asszem 20 másodpercig kell a pohárba lógatni, utána pedig 5 percet várni. Szurkolok neked, de feltétlen csinálj másikat mert ez így sajnos semmit nem jelent.
38hkm
Köszi, Nagyon Kedves vagy!
Nagyon látszott rajta, hogy eláztattam, még a széle is megpuffadt.
Majd írok, mi lett, de kevés a remény, pláne fél petefészekkel :(
Te mikorra nem várod?
Én elvileg holnapra nem várom, de össze-vissza a ciklusom, tehát akár tegnapra nem vártam, de holnapra semmiképp :) Viszont több, mint egy hete pozitív a tesztem :)
Szorítok!! Írj holnap! Tényleg pohárba lógasd, én még a kezem is ki szoktam támasztani, nehogy megázzon, a pohár széléhez szoktam nyomni, az a tuti. Olvasd el, az én tesztem 10 mp-es volt.
Gratulálok!
És köszönöm! Megpróbálom nem elrontani holnap (ha addig meg nem jön)Majd nyugodt körülmények között csinálok tesztet.
Írok mindenképpen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!