Miért nem maradnak meg a babák, ha minden leletünk rendben van és semmi baj nincs? El vagyok keseredve, már 3 picúrt elvesztettünk.
Először is sajnálom. :(
Az, hogy minden lelet rendben van, mit jelent? Kivizsgálták a vetélések okát? 3 után már mindenképpen indokolt... Néztek a terhességek alatt progeszteronszintet, vagy kaptál progeszteronpótlást? Ezt sok doki már egy vetélés után is automatikusan adja, semmi káros hatása nincs, biztos ami biztos alapon lehet szedni.
Amúgy pedig lehet, hogy pusztán szerencsétlen véletlen, ugyanis a vetélésnek 10% az esélye, tehát nem ritka, hogy minden különösebb ok nélkül többször is bekövetkezik.
Ha ez vigasztal: nekem 3 terhességből egy gyermekem van, kétszer minden különösebb ok nélkül elvetéltem, a három közül a középső terhességet gond nélkül kihordtam.
Peteérésem van, normálisak a ciklusaim, voltunk vérvizsgálaton, néztek összeférhetetlenséget. Volt immunológiai, hormon és kromoszóma vizsgálatom is.
Volt egy 7 hetes vetélésem, nem fejlődött a baba, szívhang sem volt. Fél év múlva egy 5 hetes spontán vetélés, rá háromnegyed évre pedig egy 9 hetes baba halt el, oedig már dobogott a szíve is. A harmadiknál kaptam Duphastont, Utrogestant, Clexane injekciót, vitaminokat szedtem és pihentem és mégis. :(
Mostmár nem tudom mit csináljunk.
Nagyon sajnálom! Egy babát mi is elveszítettünk.
Az orvosok sem tudják igazán. Leginkább civilizációs betegségnek tekintik. Mint a cukorbetegséget, magas vérnyomást, stb. Más magyarázatot nem találnak rá, hogy fiatal, egészséges emberek miért járnak így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!