Megszakítással védekezünk, úgy vagyunk vele ha jön várjuk, ha szex után magamba juttatok a spermából mennyire lehet hatásos?
Én már szeretnék babázni, párom egyre jobban hajlik felé, hogy belevágjunk, viszont még a megszakításos védekezés megvan, élesbe még nem volt.
Minden hónapban reménykedek hátha történik valami, de nálunk eddig túl sikeres ez a módszer, ezért gondoltam rá, hogy rásegítek a dolgokra és a végén ami rám kerül, azt magamba törlöm.
Szerintetek így mekkora az esély?
Ne hurrogjatok le, nem így akarom megfogni a párom, tavasszal házasodunk, mint írtam ő is nagyon hajlik már a baba felé, csak mindent 10x átrágósabb típus, mint én.
Hiába magyarázod, ez akkor is paraszt dolog.
Hazugsággal kezdesz egy házasságot...előre látom a jövőtöket.
Ez tényleg csúnya dolog. Beszéld meg vele, hogy te már most szeretnéd, és akkor a megszakításos módszernek vessetek véget, menjen élesben a dolog.
Ha meg ő még nem szeretné, nem biztos, hogy össze kellene házasodnotok.
Nem párkapcsolati tanácsadást kértem, lehet nem is lenne erre szükség, lehet pl. következő hónapban már alapból élesbe fog menni a dolog.
Egyébként csak arra gondoltam, hogy miután elmegy és rám kerül az anyag, akkor azt a kezemmel kicsit magamba kenném, nem óvszerben gyűjtögetnék...
Szerintem sem lenne fer dolog a paroddal szemben. Beszeld meg vele,hogy menjen elesbe,amugy is lehet hogy ugyis tobb honapot kell varni a csodara,de lehet h az elso honapban sikerul.
29 hkm
Válasz a kérdésedre: persze, hogy teherbe eshetsz, de ha a megszakítással nem esel teherbe, könnyen lehet, hogy ettől se fogsz.
És bocs, de én se bírom kihagyni a "párkapcsolati tanácsadást", de anélkül vezetem le, hogy bírálnálak. Praktikus rész: nem tudom, milyen esküvőt terveztek, de ha nagy lagzit, akkor életed legszebb napja helyett a legrosszabb lehet, ha mondjuk kinövöd a méregdrága, álomszép és nem kismamáknak való menyasszonyi ruhádat, vagy végigémelyged az egész napot. Ha viszont ezek a szempontok nem érdekelnek (mert mondjuk kicsi esküvő lesz szűk családi körben), akkor jöjjön az érzelmi tanácsadás:
Beszéld meg a pároddal, hogy téged nagyon aggaszt, mi lesz, ha esküvő után az éleslövészettel se akar összejönni a baba, és akkor majd lehet kapkodni. Ezért szeretnéd már most elkezdeni a babaprojektet, hogy mihamarabb kiderüljön, ha a babáért többet is kell tenni az éleslövészetnél. Ez szerintem teljesen normális és érthető ok lenne, azt meg bízd a párodra, hogy elfogadja-e vagy sem.
2 gyermekem van, 6 éve megszakítással védekezünk a férjemmel, és úgy estem teherbe, hogy előtte megbeszéltük, hogy akkor most akarjuk a babát. Ez így tisztességes szerintem.
Hidd el, hogy a párodnak is kényelmesebb lenne megszakítás nélkül szeretkezni. Beszéljétek meg a dolgot, együtt örülni sokkal jobb!
Ha a sperma a levegőre jut, nagyrésze elpusztul. Szóval mire a hasadról beügyeskeded, már tök mindegy.
Én nem párkapcsolati tanácsot fogok osztogatni, a véleményeket gondolom sejted.
Csak gondolkozz el azon hogy a babád így fogan, sosem lesz őszinte csoda az az éjszaka. Az igazságot csak te fogod tudni, és egy becsúszott baba lesz.
Holott lehet a pároddal egy kellemesebb beszélgetés mindent megoldana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!