Négy napja késik. Most akkor mire gondoljak?
Figyelt kérdés
Négy napja késik a mensim.Tünetem nem sok van.Néha fáj a hasam,olyan mintha megjönne,ilyenkor rögtön rohanok a wc-re megnézni,de idáig semmi.A mellemen egyre jobban látszanak a kék erek,érzékeny a mellem de inkább a reggeli órákban.A mellbimbóm kicsivel sötétebb színű lett,ahogyan észrevettem.
Tesztelni idáig nem mertem,úgy vagyok vele megvárom a hétfőt,addig akár még meg is jöhet (remélem nem fog)
Valakinek tanács?Most mire gondoljak?
2009. nov. 13. 22:52
11/12 anonim válasza:
Sajnálom...átérzem a fájdalmad, hónapok ota...Kitartás,lassan ismét "félidő"!!!!!
12/12 A kérdező kommentje:
Hát igen....csak annyira rossz!!!Már annyira beleéltem magamat!!!Elképzeltem mindent..hogy pozitív lesz a teszt,és hogy a páromnak hogy fogom megmondani.Szinte láttam magam előtt az arcán a boldogságot!!!:(:(Nem tudom mit csináljak már!!!Mindenki csak azt mondja,hogy új hónap,új remény,de ebben már nem hiszek:(
2009. nov. 16. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!