Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Előfordulhat hogy babát várok...

Előfordulhat hogy babát várok megint?

Figyelt kérdés
Az előző ciklus 14. napján elfelejtettem bevenni a tablettát és az nap este együtt is voltunk. Másnap reggel vettem észre hogy este nem vettem be és pótoltam elvileg 12 órán belül. Mesim megjött bár 1 napot késett. Gyógyszert szeptemberben kezdtem el szedni mert júniusban születem és az októberi ciklusban maradt ki az az egy szem. Szerintetek lehet újra terhes. Sokat járok pisilni és émelygek. De a mensim az megjött!!! A gyógyszert idáig szedtem a tünetek a 3 napja tapasztalom.
2013. okt. 27. 21:51
 1/2 A kérdező kommentje:
bocsi elszámoltam augusztusban kezdtem a gyógyszert és szeptemberben maradt ki az az egy szem és októberben megjött 1 nap késéssel.
2013. okt. 27. 21:54
 2/2 anonim ***** válasza:
nem hinném, inkább csak nem állt vissza a ciklusod rendesen. nem lehet, hogy felfáztál vagy valamit elkaptál? Azért a leírt tüneteket más is okozhatja. Ha rendesen megjött elég kevés az esélyed egy terhességre, de ha meg akarsz nyugodni csinálj egy tesztet most és 2 hét múlva. A másik, hogy most minden embert megvisel ez a hülye időjárás is. Az is lehet, hogy emiatt reagálsz érzékenyen, émelygésre gondolok. Az hogy sokat jársz pisilni simán lehet felfázás vagy még az is, hogy most hirtelen fel sem tűnik, de többet iszunk a hirtelen melegre. Nem tudom... a teszt lenne a biztos.
2013. okt. 27. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!