Tavaly nyáron 40. héten méhen belül meghalt a kisbabánk. Az orvos mondta, hogy már próbálkozzunk, most megint babát várok. Nagyon félek. Ugye nem lesz semmi baj?
Figyelt kérdés
2012. jan. 31. 19:08
1/5 anonim válasza:
Úgy kell hozzáállnod, hogy minden rendben lesz. Ez biztos nagyon nehéz lesz. Lehet tudni, hogy mi okozta a babád halálát? Borzasztó lehetett, hogy tudtad túlélni?
2/5 anonim válasza:
Nem lesz baj, nehogy így indulj neki! Az egy másik eset volt, egy másik terhesség, hidd el, most az élet kárpótol majd érte, és születik egy gyönyörű és egészséges kisbabád! Részévtem az előző piciért, és minden jót, csupa pozitív gondolatot most!!!
3/5 anonim válasza:
Atyaég.... Részvétem... :( Mikor missed ab. műtét után ismét terhes lettem én is rettegtem, hogy nehogy megint baj legyen. Azzal próbáltam magam nyugtatni, hogy a villám kétszer nagyon ritkán csap ugyanarra a helyre. Nyilván egy 9. hetes terhességet nem nagyon lehet összehasonlítani egy 40. hetes terhességgel. Én mikor túl voltam az első három hónapon, azért "fellélegezhettem", de bele se merek gondolni, hogy egy ilyen élmény után hogyan telne el 9 hónap. Gondolom az orvos azért mondta, hogy mi volt a probléma és mennyi az esély, hogy újra bekövetkezzen ilyen katasztrófa? Nagyon sok erőt kívánok nektek, hidd el, nem lesz semmi baj!!! Csak arra próbálj meg koncentrálni, hogy újra nem történhet ilyen és egy gyönyörű, egészséges kisbabád fog születni. Őrá már egy igazi angyal is vigyáz!!!!
4/5 anonim válasza:
Szia! Nekem egyik barátnőm járt pont így 5 éve és a következő terhessége teljesen problémamentes volt, most már van egy 3 és fél éves gyönyörű és egészséges kisfia! Neked is hasonló jókat kívánok a jövőben!
Azt nem mondom, h ne izgulj, mert nyilván annyira benne van az emberben a múlt, de tényleg arra kell gondolnod, hogy ez egy teljesen másik kisember... nincs két egyforma baba, úgyhogy minden rendben lesz!
MInden jót!
5/5 anonim válasza:
Sajnos én is jártam igy mint te. Rettegtem a következő terhességtől. Rengeteget izgultam. De az segitett, hogy találtam egy kitűnő magándokit, akit bármikor hivhattam, ez azért megnyugvást adott. Problémás terhességeim voltak, de azóta 3 egészséges gyerekem született. Tudom hogy nehéz, de valóban pozitivan kell gondolkodni. Nyugodtan irhatsz privibe ha esetleg kérdésed lenne, szivesen válaszolok. Minden jót! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!